Cydia-repo’s doorzoeken via je browser

Cydia kan soms erg traag zijn. Het kan dus erg veel tijd kosten om te kijken of er wat nieuws te vinden is in Cydia. Om toch even snel iets te kunnen zoeken in Cydia kan je de website van ModMyI gebruiken. Deze website bevat een uitgebreide zoekfunctie waarmee je een twintigtal repo’s kan doorzoeken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Zoekpagina

Via de speciale zoekpagina op de website van ModMyI kan je zoeken binnen de aangegeven repo’s. De pagina bevat vier delen:

  • Een zoekvak: Hier kan je een zoekterm invullen. Als je op de zoekknop klikt krijg je resultaten te zien die in de repo’s zijn gevonden.
  • Repositories: Hieronder zie je alle repo’s die in het zoeksysteem zijn opgenomen.
  • Categories: Hieronder zie je de categorieën die je ook in Cydia ziet. Als je op een categorie klikt zie je alle alle downloads die onder deze categorie te vinden zijn.
  • Newly Added: Hieronder zie je de laatste toevoegingen uit de geselecteerde repo’s.

De zoekpagina van ModMyI kan je veel tijd besparen als je even snel iets wilt opzoeken. De laatstgenoemde optie is vooral handig als je vaak opzoek bent naar nieuwe modificaties en theme’s.

De zoekpagina van ModMyI is te bereiken via de website modmyi.com.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.