Contactinfo delen via de iPhone speaker

Redactie
11 december 2008, 19:54
1 min leestijd
Contactinfo delen via de iPhone speaker

Met ‘Flipcontact’ kun je contactgegevens uitwisselen zonder gebruik te maken van Wi-Fi of het gsm netwerk. Deze nieuwe gratis app maakt dit mogelijk door de speaker en microfoon van de iPhone om te toveren in een soort ouderwets modem.

Lees verder na de advertentie.

De Flipcontact applicatie verzend met een paar bliepjes je digitale visitekaartje naar de iPhone van een kennis. Het is tevens ook mogelijk om de contactgegevens van iemand anders uit je adresboek te verzenden.

Flipcontact maakt gebruik van audio

<p></p>

Applicaties die contacten uitwisselen bestaan al langer, echter had je daar altijd een Wi-Fi netwerk voor nodig. Nu is dit dus mogelijk met je speaker. Ik heb de applicatie zelf nog niet kunnen uittesten, maar het schijnt snel en effectief te werken, aldus The Untergeek.

Een beetje omslachtig is deze manier natuurlijk wel. Mijn 3 jaar oude Sony Ericsson kon ook gegevens uitwisselen, maar dan via bluetooth. Echter zijn de bluetooth mogelijkheden op de iPhone gelimiteerd. Flipcontact is dus een handige oplossing voor dit probleem. En nu maar hopen dat je vrienden deze app ook hebben geïnstalleerd.

Download Flipcontact gratis in de App Store.in de Appstore.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's