5 gouden tips om gratis schatkisten te verdienen in Clash Royale

Lars Paijmans
13 april 2016, 19:15
3 min leestijd
5 gouden tips om gratis schatkisten te verdienen in Clash Royale

Fanatieke Clash Royale-spelers die graag hun kaartencollectie compleet willen maken, moeten slim omgaan met hun schatkisten. In dit artikel lees je 5 tips om in Clash Royale gratis schatkisten te verdienen.

In Clash Royale zijn er verschillende manieren om schatkisten vrij te spelen, die allemaal hetzelfde resultaat hebben: je verdient een kist die je na een paar uur wachten kunt openen, of direct kunt ontgrendelen met edelstenen.

Lees verder na de advertentie.

Clash Royale gratis schatkisten verdienen

Iedere kist bevat speelkaarten die je aan je deck kunt toevoegen. Dubbele kaarten krijgen is in Clash Royale niet erg, omdat je deze kunt gebruiken om bestaande kaarten sterker te maken. In de regel geldt dus: hoe meer kisten je hebt, hoe beter je deck wordt en hoe vaker je andere spelers verslaat. Een paar goeie tips zijn dan ook geen overbodige luxe.

Clash-Royale-kisten

1. Time het ontgrendelen van kisten

Dit is de belangrijkste regel om te onthouden: zorg ervoor dat je de juiste kist op het juiste moment kiest. Gouden kisten duren bijvoorbeeld acht uur om opengemaakt te worden, dus die kun je beter aanzetten voordat je gaat slapen. Zodra je wakker wordt, kun je hem meteen openen en weer een nieuwe selecteren. Gedurende de dag kun je je dan op de zilveren richten, die maar drie uur duren. Omdat je slechts één kist in Clash Royale tegelijk kunt laten openen, is het strategisch plannen ervan erg belangrijk.

2. Verzamel iedere 24 uur tien kronen

Bovenin het overzichtsscherm van Clash Royale zie je de Crown Chest staan. Deze kist opent zich alleen als je tien kronen weet te verzamelen, al gaat dit gelukkig heel gemakkelijk. Iedere keer als je een toren van een tegenstander vernielt, krijg je namelijk al een kroon. Maximaal kun je per potje dus drie kronen verdienen. Houd er wel rekening mee dat je slechts een Crown Chest per 24 uur kunt openen.

Clash-Royale-kisten

3. Open gratis schatkisten om de vier uur

Naast de Crown Chest staat ook een blokje waar de gratis kisten in staan. Iedere vier uur verschijnt hier een kist die je helemaal gratis kunt openen. In dit hokje kunnen maximaal twee kisten tegelijk staan, dus is het aan te raden dat je minstens iedere acht uur deze even opent. Gelukkig is dit in een paar seconde al gebeurd: start Clash Royale, tik op het blokje met ‘Free Chest’ en je mag meteen beginnen met openen.

4. Gebruik alleen gems om kisten te ontgrendelen

De groene edelstenen die je verdient, kun je gebruiken om nieuwe kisten te kopen. Handig als je snel een zeldzame kist wilt krijgen, maar het vult ook een van je kostbare kist-plaatsen op. Verstandiger is dus om je edelstenen te gebruiken om het openen van kisten te versnellen. Hoewel je Clash Royale begint met een kleine voorraad groene steentjes, merk je al snel dat je deze lang niet zo snel verdient. Ga er dus zuinig mee om. Een snelle manier om wat gems bij te verdienen zijn de achievements in het spel, die je kunt vinden bij het meest rechter tabblad.

Clash-Royale-kisten

5. Hoe beter je rank, hoe beter de kaarten in de kist

Wat Clash Royale niet laat weten, is dat de beloningen uit kisten samenhangen met je rang. Hoe hoger de arena is waarin je speelt en het level, hoe beter de kaarten en beloningen worden die uit een kist verschijnen. Na verloop van tijd zul je dus merken dat je steeds betere beloningen krijgt, al moet je daarvoor wel veel spelen. En dat is natuurlijk precies wat de makers van dit verslavende spelletje willen. Blijven spelen lijkt dan ook de meest kostbare tip te zijn om zoveel mogelijk kisten vrij te spelen.

Clash Royale

Supercell

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu