Pic2shop: barcodes scannen met je iPhone

Redactie
16 augustus 2009, 22:23
1 min leestijd
Pic2shop: barcodes scannen met je iPhone

Waarschijnlijk heb je de volgende situatie wel eens mee gemaakt: Je zit in een winkel en komt een leuk product tegen. Maar of het echt zo leuk is dat weet je niet en je zou graag recensies van het product willen lezen…

Als je een iPhone hebt ben je een geluksvogel, er bestaat een gratis applicatie waarbij je een foto moet maken van de barcode. De applicatie toont dan verschillende recensies over het product. Het klinkt als een droom, maar het is realiteit. Met pic2shop kan je barcodes scannen en informatie opvragen over het product!

Pic2shop

Pic2shop klinkt als een handige applicatie en dat is het ook. De barcodes worden meteen herkend en geven de correcte informatie. De functie komt erg handig van pas en is na een tijdje gebruiken onmisbaar.

Je kan via een web-adres je laatste 20 items zien, handig als je thuis de producten even wilt bekijken.

Niet met Nederlandse producten

Er is alleen een probleem. De applicatie werkt niet bij de meeste Nederlandse producten. Dit is een storende factor, van veel producten kan er dus geen informatie worden opgehaald.
Met boeken, dvd’s en andere producten uit o.a. de VS werkt het perfect en is het zeker het proberen waard.

Onhandig dus?

Nee, de applicatie is hierdoor niet onhandig geworden. Het is erg jammer dat je in Nederland weinig producten kan gebruiken in de applicatie, maar het is een leuke toevoeging!

iTunes: klik
Prijs: Gratis
Cijfer: 7,8
Site: http://pic2shop.com

Spotlight: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's