Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Tip: Stel je eigen Apple Watch samen in de Apple Watch Studio

Michel van 't Klaphek
17 september 2019, 16:53
2 min leestijd
Tip: Stel je eigen Apple Watch samen in de Apple Watch Studio

Wil je een ander polsbandje dan degene die standaard wordt meegeleverd met de Apple Watch Series 5? Geen probleem! In de nieuwe Apple Watch Studio stel je gemakkelijk je persoonlijke horloge samen.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt de Apple Watch Studio

De Apple Watch Series 5 is een redelijk bescheiden update van zijn voorganger, de Series 4. Een aangename verrassing is de Apple Watch Studio. In deze webshop kun je zelf je ideale Apple Watch samenstellen en onder meer kiezen uit honderden polsbandjes. Ook de kleur van de behuizing is aanpasbaar, net zoals de kastgrootte. Op die manier kun je tot in detail je favoriete smartwatch samenstellen.

Zo werkt de Apple Watch Studio:

  1. Ga naar de officiële website van Apple;
  2. Tik op ‘Aan de slag’ en kies voor een kastgrootte van 40 of 44 millimeter;
  3. Kies vervolgens of je een behuizing in spacegrijs, zilver of goud wil;
  4. Maak tot slot een keuze uit de grote hoeveelheid polsbandjes;
  5. Selecteer ‘Ik ben klaar’ rechtsboven, vul je personalia in en reken af.
Apple Watch Studio

Qua polsbandjes heb je de keuze uit sportbandjes, geweven sportbandjes, leren bandjes en polsbandjes van roestvrij staal. Let hierbij wel op dat sommige bandjes enkel beschikbaar zijn voor kastgroottes van 40 millimeter, of juist alleen voor 44 millimeter-horloges.

Over de Apple Watch Series 5

De Apple Watch Series 5 heeft grotendeels hetzelfde design als de Series 4. Wel staat het Retina-scherm voortaan altijd aan, zodat je makkelijker de tijd kunt aflezen. Daarnaast beschikt het horloge over een ingebouwd kompas. Bovendien voegt watchOS 6 meerdere gezondheidsfuncties toe, waaronder een app waarin vrouwen hun menstruatiecyclus kunnen bijhouden.

De Apple Watch Series 5 is vanaf 20 september verkrijgbaar en nu al vooruit te bestellen. Het instapmodel met een kastgrootte van 40 millimeter kost 449 euro. De 44 millimeter-versie heeft een adviesprijs van 479 euro. Check onze uitgebreide Apple Watch Series 5-pagina voor een overzicht van de beste deals en aanbiedingen.

Meer over de Apple Watch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu