AndroidLock: Ontgrendelen je iPhone met een patroon

31 januari 2010, 17:57
1 min leestijd
AndroidLock: Ontgrendelen je iPhone met een patroon

Android is al een geruime tijd een goede concurrent van de iPhone. Beide platformen hebben hun specialiteiten, en dus is het leuk om deze twee platformen te combineren. Een mooie functie van de android-telefoons is het ontgrendelen met patronen. Via een vingerveeg langs een drietal punten kan je telefoon ontgrendelen zonder een cijfercode te gebruiken. Deze manier van ontgrendelen bestaat nu ook voor de iPhone.

Lees verder na de advertentie.

AndroidLock

In Cydia staat sinds deze week de modificatie ‘AndroidLock’. Deze gratis modificatie stelt je in staat om het ontgrendelsysteem van Android-toestellen op je iPhone of iPod Touch te zetten. Deze modificatie is nog niet helemaal perfect, maar waarschijnlijk zal het in de toekomst steeds beter gaan werken.

Als je de modificatie net geïnstalleerd hebt zal je de stippen nog niet meteen zien. Om de modificatie te activeren moet je via je instellingen naar ‘AndroidLock’ moeten gaan om je patroon tweemaal in te voeren. Nadat je twee keer het zelfde patroon hebt ingevoerd zie je het systeem meteen werken als je je iPhone vergrendelt.

Schoonheidsfoutjes

De modificatie brengt op dit moment nog een aantal schoonheidsfoutjes met zich mee. Als je een smsje pf push-berichtje ontvangt zal deze namelijk voor je klok te zien zijn, en niet midden in je scherm. Hopelijk wordt dit foutje in de toekomst verholpen door een update.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu