Maandthema wonen: alles over Apple en smart home

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Wonen

De hele maand mei van 2021 staat op iPhoned in het teken van wonen, smart home en apparatuur om het leven wat slimmer te maken. Denk aan Apple en HomeKit, waardoor je je huis of kantoor een stuk slimmer maakt. Zo bedien je makkelijk en snel automatische gordijnen, de verlichting of de thermostaat en dus de temperatuur.

Wat zijn er allemaal voor slimme producten te koop van Apple zelf, maar ook van andere fabrikanten. We gaan verder in op de nieuwe HomePod mini, maar ook op het eerste model, klinkt die nog steeds zo goed? Tevens vergeten we natuurlijk ook niet de Google-tegenhanger: Google Home. Want of je nu Appleliefhebber bent of niet, ook dat is een fijn platform om te gebruiken.

Apple HomeKit vs Google Home: de beste optie voor jouw smart home

Half november houdt Apple nog een eigen evenement, waar we nieuwe Macbooks verwachten. Een andere kandidaat voor dat event zijn de AirTags. Dat zijn slimme apparaatjes, waarmee je makkelijk de locatie van bijvoorbeeld je sleutels kunt terugvinden. Al met al dus genoeg om naar uit te kijken deze maand, veel plezier dus!

Deze artikelen hebben we geschreven over wonen:

Heb jij een idee voor een artikel of een tip waar we zeker over moeten schrijven? Natuurlijk staan we open voor suggesties. Je kunt ons bereiken via redactie@iphoned.nl, of het contactformulier gebruiken!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu