Thema Gezondheid

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Gezondheid

Gezondheid is voor Apple een onderwerp dat steeds belangrijker wordt. Het bedrijf heeft in bijna al zijn producten speciale gezondheidsfuncties verwerkt, en in het geval van de Apple Watch is het zelfs een bepalende functie. In dit overzicht lees je al onze achtergrondartikelen over dit thema.

Lees verder na de advertentie.

Thema: Gezondheid

Iedere maand lichten we op iPhoned een speciaal thema uit. In de maand januari is dit uiteraard Gezondheid. Met alle goede voornemens die in de eerste maand van het jaar plechtig worden gemaakt, kunnen veel mensen immers wel wat hulp gebruiken. Daarom maken we de hele maand tijd vrij om stil te staan bij het thema gezondheid, en hoe je hier meer uit kunt halen met Apples apparaten.

Lees alle artikelen van ons maandthema Gezondheid

Van yoga tot hardlopen en van krachttrainen tot slaap-apps: het thema Gezondheid is enorm uitgebreid. Hoe en waarom is de Apple Watch van mode-accessoire getransformeerd in een sporthorloge? En hoe werkt die uitgebreide Gezondheids-app nou precies? In dit thema geven we antwoord op al deze vragen en meer.

Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier.

Heeft dit artikel je geholpen?

Thema Gezondheid archief

Bekijk archief (27 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu