De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Thema Beginnersgids

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Beginnersgids

Heb je een nieuwe iPhone gekocht of ben je op zoek naar meer manieren om alles uit de iPhone van Apple te halen? In onze reeks artikelen in het thema Beginnersgids helpen wij je met alles wat je moet weten. Op deze pagina vind je een overzicht van alle artikelen die voor dit maandthema geschreven zijn.

Thema Beginnersgids

Met een iPhone haal je een smartphone in huis die tot van alles in staat is. De tijden dat je een smartphone kocht om alleen te bellen en berichten te sturen zijn dan ook al een tijdje voorbij. Nu is je iPhone een apparaat die een foto- en videocamera overbodig maakt en een goed alternatief vormt voor een mp3-speler, spelcomputer en in sommige gevallen zelfs een laptop en tablet.

Om al die dingen te doen moet je echter wel weten waar je moet zoeken. Met onze beginnersgids helpen we je hiermee uit de brand. Met een serie praktische artikelen leren we je alles over de beginselen van de iPhone, zodat je ook echt alles uit het apparaat haalt waar hij voor bedoeld is.

Lees verder na de advertentie.

Zo geven we tips over de instellingen die je beter even kunt aanpassen, leggen we uit hoe belangrijke functies werken en welke apps uit de App Store echt niet mogen ontbreken op je apparaat.

Lees alle artikelen in onze beginnersgids

Net zoals onze voorgaande thema’s is ook deze gids enorm uitgebreid. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu