Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Thema Back to School

Redactie
1 min leestijd
Thema Back to School

Als je naar school gaat of gaat studeren, kun je nog maar moeilijk om Apples producten heen. In dit maandthema schrijven we artikelen die iedere student een vliegende start laat maken van zijn of haar schooljaar.

Lees verder na de advertentie.

Thema Back to School

In augustus 2022 bereidt iPhoned zich voor op een nieuw schooljaar met het maandthema Back to School. Zo kijken we welke iPad of MacBook (Air) het best geschikt is voor in de klas en hebben we een toffe winactie bedacht met geweldige prijzen. Doe daarom zeker mee!

Lees meer: maak kans op de iPhoned- en Belsimpel-rugzak (totale waarde 1908 euro!)

Apple Back to School 2022

De hele maand augustus verschijnen er artikelen op iPhoned in dit thema. In het onderstaande overzicht hebben we alle verhalen voor je op een rijtje gezet. Zodat je gemakkelijk nog eens terug kunt kijken naar wat we hierover geschreven hebben. In de loop van de maand zal onderstaande lijst dan ook gestaag groeien. Ook vind je er artikelen terug van voorgaande jaren en vaak kun je hier nog nuttige tips uit halen.

Lees alle artikelen van het maandthema Back to School

Net zoals onze overige thema’s is Back to School een uitgebreid thema. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou geen aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Thema Back to School archief

Bekijk archief (30 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu