Thema Back to School

Lars Paijmans
1 min leestijd
Thema Back to School

Als je naar school gaat of gaat studeren, kun je nog maar moeilijk om Apples producten heen. In dit maandthema schrijven we artikelen die iedere scholier een vliegende start laat maken van zijn of haar schooljaar.

Thema Back to School

In augustus 2019 bereidt iPhoned zich voor op een nieuw schooljaar met het maandthema Back to School. Zo kijken we welke iPad of MacBook het best geschikt is voor in de klas, en welke apps jou gaan helpen om je studie- of schoolprestaties naar een dikke voldoende te tillen. Ga je voor het eerst studeren? Dan helpen we je ook met een overzicht van de apps die jou aan een studentenkamer gaan helpen.

thema back to school

Lees verder na de advertentie.

De hele maand augustus verschijnen er artikelen op iPhoned in dit thema. In het onderstaande overzicht hebben we alle verhalen voor je op een rijtje gezet. Zodat je gemakkelijk nog eens terug kunt kijken naar wat we hierover geschreven hebben. In de loop van de maand zal onderstaande lijst dan ook gestaag groeien.

Lees alle artikelen van het maandthema Back to School

Net zoals onze voorgaande thema’s is Back to School een enorm uitgebreid thema. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen