Black Friday

2 min leestijd
Black Friday

Black Friday is traditiegetrouw de dag na Thanksgiving, de welbekende Amerikaanse feestdag. De koopjesdag is overgewaaid naar Nederland, want welke Nederlander houdt niet van besparen? Ook als Apple-liefhebber vliegen de deals je om de oren. Dit jaar valt Black Friday op 29 november.

Welke bedrijven doen mee met Black Friday 2024?

Zoek jij de beste Black Friday deals? Dan ben ben je hier op de goede plek. iPhoned verzamelt, net als vorige jaren, de beste deals voor Apple-gebruikers en zet deze overzichtelijk voor je op een rijtje. Dus wil jij een nieuwe iPhone 15, AirPods (Pro), iPad, Apple Watch of een MacBook aanschaffen tijdens Black Friday? Ook als je op zoek bent naar grote kortingen op koptelefoons, speakers of de Chromecast zit je hier goed.

Hieronder vind je zodra Black Friday weer begint een handig overzicht met alle artikelen die iPhoned schrijft. Zo vind jij de Black Friday-deal die jij zoekt, zonder de hele site door te spitten.

Lees verder na de advertentie.

Black Friday en Cyber Monday 2024

Black Friday 2024 vindt dit jaar plaats op 29 november in Nederland. Op die dag zullen alle grote webwinkels in de prijzen snijden en met interessante deals komen. Het loont bovendien om ook voor Black Friday het internet al in de gaten te houden. Verschillende webwinkels beginnen vaak al (veel) eerder met hun deals in de week van Black Friday.

Een andere datum om in je agenda te noteren is Cyber Monday, dat volgt op Black Friday. Deze valt dit jaar op 2 december en is vaak de laatste dag dat je al je Apple-producten nog met hoge kortingen kunt scoren.

Black Friday betekenis

De Black Friday betekenis stamt uit de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving Day. Op deze dag hebben veel mensen vrij en met de feestdagen voor de deur is dat traditiegetrouw het moment dat mensen in grote getalen naar winkels gaan om kerstcadeaus te kopen.

Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren, moeten er ook hier aankopen gedaan worden voor de feestdagen. Om die reden doen steeds meer Nederlandse bedrijven ook mee aan deze speciale dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronicazaken als MediaMarkt en Coolblue, maar ook grote bedrijven als Apple.

Het laatste nieuws over Black Friday

Heeft dit artikel je geholpen?

Black Friday archief

Bekijk archief (67 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu