De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Black Friday

Redactie
2 min leestijd
Black Friday

Black Friday is een dag vol kortingen, die ook in Nederland steeds groter lijkt te worden. Ook voor Apple-liefhebbers is er ieder jaar genoeg om naar uit te kijken.

Lees verder na de advertentie.

Black Friday 2021

Black Friday 2021 vindt dit jaar plaats op 26 november in Nederland. Op die dag zullen alle grote webwinkels in de prijzen snijden en met interessante deals komen. Het loont bovendien om ook voor Black Friday het internet al in de gaten te houden. Verschillende webwinkels beginnen vaak al (veel) eerder met hun deals in de week van Black Friday.

Een andere datum om in je agenda te noteren in Cyber Monday, dat volgt op Black Friday. Deze valt dit jaar op 29 november.

Het laatste nieuws over Black Friday

Black Friday betekenis

De Black Friday betekenis stamt uit de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving Day. Op deze dag hebben veel mensen vrij en met de feestdagen voor de deur is dat traditiegetrouw het moment dat mensen in grote getalen naar winkels gaan om spullen te kopen.

Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren, moeten er ook hier aankopen gedaan worden voor de feestdagen. Om die reden doen steeds meer Nederlandse bedrijven ook mee aan deze speciale dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronicazaken als MediaMarkt en Coolblue, maar ook grote bedrijven als Apple.

Welke bedrijven doen mee met Black Friday in 2021?

Zoek jij de beste Black Friday deals? Dan ben je bij iPhoned aan het juiste adres. Net als vorige jaren verzamelen wij de beste deals voor Apple-gebruikers en zetten deze overzichtelijk voor je op een rijtje. Dus wil jij een nieuwe iPhone 12, AirPods, iPad of een MacBook aanschaffen? Dan ben je aan het juiste adres! Ook als je op zoek bent naar grote kortingen op koptelefoons, speakers of de Chromecast zit je hier goed.

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste Black Friday aanbiedingen van onder andere MediaMarkt, Coolblue en Bol.com.

Heeft dit artikel je geholpen?

Black Friday archief

Bekijk archief (30 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen