Black Friday

Redactie
2 min leestijd
Black Friday

Black Friday is traditiegetrouw de dag na Thanksgiving, de welbekende Amerikaanse feestdag. De koopjesdag is overgewaaid naar Nederland, want welke Nederlander houdt niet van besparen? Ook als Apple-liefhebber vliegen de deals je om de oren. Dit jaar valt Black Friday op 24 november.

 
dagen
 
uren
 
minuten
 
seconden
De beste Black Friday-deals ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Welke bedrijven doen mee met Black Friday 2023?

Zoek jij de beste Black Friday deals? Dan ben je er vroeg bij. iPhoned zal, net als vorige jaren, de beste deals voor Apple-gebruikers verzamelen en deze overzichtelijk voor je op een rijtje zetten. Dus wil jij een nieuwe iPhone 14, AirPods (Pro), iPad, Apple Watch of een MacBook aanschaffen tijdens Black Friday? Ook als je op zoek bent naar grote kortingen op koptelefoons, speakers of de Chromecast zit je hier goed.

Op het moment is nog niet bekend welke bedrijven en webshops meedoen met Black Friday 2023. Als we kijken naar het verleden, zien we dat bedrijven als MediaMarkt en Bol.com groots meedoen. Ook bij de Apple Store kun je terecht voor de beste Black Friday-koopjes. Zodra de eerste deals bekend worden, zetten wij ze overzichtelijk voor je op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Black Friday en Cyber Monday 2023

Black Friday 2023 vindt dit jaar plaats op 24 november in Nederland. Op die dag zullen alle grote webwinkels in de prijzen snijden en met interessante deals komen. Het loont bovendien om ook voor Black Friday het internet al in de gaten te houden. Verschillende webwinkels beginnen vaak al (veel) eerder met hun deals in de week van Black Friday.

Een andere datum om in je agenda te noteren in Cyber Monday, dat volgt op Black Friday. Deze valt dit jaar op 27 november en is vaak de laatste dag dat je al je Apple-producten nog met hoge kortingen kunt scoren.

Black Friday betekenis

De Black Friday betekenis stamt uit de Verenigde Staten en is de dag na Thanksgiving Day. Op deze dag hebben veel mensen vrij en met de feestdagen voor de deur is dat traditiegetrouw het moment dat mensen in grote getalen naar winkels gaan om kerstcadeaus te kopen.

Hoewel we in Nederland geen Thanksgiving vieren, moeten er ook hier aankopen gedaan worden voor de feestdagen. Om die reden doen steeds meer Nederlandse bedrijven ook mee aan deze speciale dag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronicazaken als MediaMarkt en Coolblue, maar ook grote bedrijven als Apple.

Het laatste nieuws over Black Friday

Heeft dit artikel je geholpen?

Black Friday archief

Bekijk archief (55 artikelen)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu