Wolfram Alfa

Wolfram Alfa is eindelijk ‘betaalbaar’

Wolfram Alfa is eindelijk ‘betaalbaar’

1 min
Apps
Wolfram Alfa begint een begrip te worden op internet. De zoekmachine kan vrijwel alles vinden. Hierbij gaat het niet om informatie op andere websites, maar bijvoorbeeld de 'x' in een moeilijke wiskunde vergelijking of de calorieën in een BigMac. De zoekmachine had al enige tijd een applicatie in de App Store, maar deze was voorheen ongeveer 40 euro. Wolfram Alfa ziet nu eindelijk in dat bijna niemand dit voor de applicatie betaalt, en heeft dus de prijs verlaagd.
Aanbieding: Wolfram Alfa

Aanbieding: Wolfram Alfa

1 min
Apps
De applicatie van Wolfram Alfa is sinds vandaag in de aanbieding. De applicatie kost nu 15,99. Dit komt neer op een korting van meer dan 50%, want de applicatie kost normaal 39,99. De zeer uitgebreide rekenmachine kwam laatst al in ons nieuws omdat de ontwikkelaars de gratis web-versie hadden afgesloten. Om alle web-gebruikers nu tegemoet te komen, hebben de ontwikkelaars de applicatie afgeprijsd.
Wolfram Alpha blokkeert iPhone-website

Wolfram Alpha blokkeert iPhone-website

1 min
Apps
Wolfram Alfa is een zeer uitgebreide rekenmachine. Met deze rekenmachine kan je bijvoorbeeld naast het standaard rekenwerk ook functies oplossen en zelfs calorieën optellen. Het laatst genoemde gebeurt bijvoorbeeld door 'Burger + Fries' te typen. Sinds de lancering van de iPhone bestaat er een website die speciaal voor de iPhone gemaakt is, maar sinds gisteren is deze website geblokkeerd.

Download onze app

Download onze app