VLC: het complete overzicht

Gijs Ettes
1 min leestijd
VLC

VLC voor de iPhone en iPad is een populaire mediaspeler die bekendstaat om te kunnen gaan met vrijwel elk populair bestandsformaat. Met de app kun je vrijwel alle populaire films en series moeiteloos afspelen. VLC is er daarnaast voor de pc en Mac en staat tevens bekend onder de naam VLC Media Player.

Lees meer over VLC

Speel je favoriete bestanden af met VLC

Lees verder na de advertentie.

VLC iPhone

Het fijne aan VLC is dat het programma vrijwel elk bestandsformaat ondersteunt. Ook is het eenvoudig om ondertitels toe te voegen en de instellingen te tweaken. Toch was VLC lange tijd niet beschikbaar in de App Store, maar daar kwam in 2013 na dik twee jaar verandering in. Inmiddels is de app weer te downloaden, tot grote tevredenheid van veel iPhone-gebruikers die nu een applicatie hebben om al hun favoriete liedjes en video’s af te spelen.

VLC voor de iPhone en iPad biedt ook de optie om bestanden van Google Drive te downloaden en video’s en muziek vanaf je Dropbox-account te streamen. Daarnaast zijn er multitouch-gebaren om door de app te navigeren en is er een bibliotheek voor muziek en tv-shows. Tevens is er een VLC iPhone tutorial beschikbaar die je wegwijs maakt in de app en is het mogelijk om VLC te beveiligen met een wachtwoord.

→ Op zoek naar meer? Bekijk dan ons overzicht met de populairste nieuwe iPhone apps!

VLC for Mobile

VideoLAN

Gratis via App Store

VLC for Mobile
VLC for Mobile
VLC for Mobile
VLC for Mobile
VLC for Mobile
VLC for Mobile
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's