Viber

Voip-app Viber voor iOS binnenkort voorzien van vernieuwde interface

Voip-app Viber voor iOS binnenkort voorzien van vernieuwde interface

Apps De makers van Viber werken aan een redesign voor hun iOS-app. Op Facebook heeft Viber een foto gepubliceerd waarop de desktop-versie en de vernieuwde applicatie te zien zijn. Deze zijn ter goedkeuring ingediend bij Apple.
Voypi: Een waardige concurrent voor Viber

Voypi: Een waardige concurrent voor Viber

Apps Deze week is er een nieuwe VOIP-applicatie in de App Store verschenen. Deze app heet 'Voypi'. Met deze nieuwe dienst kan je gratis bellen en sms'en naar vrienden die de app ook op hun telefoon hebben staan. Op dit moment is Voypi beschikbaar voor iOS en Android, en dus kunnen honderden miljoenen mensen hier al gebruik van maken.
Update: Viber met tekstberichten

Update: Viber met tekstberichten

Apps De applicatie 'Viber' is vandaag van een update voorzien. Deze update voegt een gratis sms-functie aan de bel-applicatie toe. Deze nieuwe functie is te vergelijken met de werking van 'WhatsApp', 'PingChat!' en 'eBuddy XMS'. De update zorgt er dus voor dat je voortaan gratis kan bellen én sms'en naar andere smartphone-gebruikers met slechts één applicatie.
Update: WhatsApp 2.6.1

Update: WhatsApp 2.6.1

Apps Vandaag is de applicatie 'WhatsApp' van een update voorzien. De nieuwe update zorgt ervoor dat je groepsgesprekken kan starten. Voorheen was het niet mogelijk om groepsberichten te versturen, waardoor het gelijktijdig communiceren met meerdere personen erg moeilijk was. Voor dit soort handelingen prefereerden iPhone-gebruikers tot nu toe Ping Chat.
Aankondiging: Gratis sms’en met Viber

Aankondiging: Gratis sms’en met Viber

Apps Een ontwikkelaar van Viber heeft laten weten dat er in februari een belangrijke update in de App Store komt te staan. Deze update gaat het mogelijk maken om gratis tekstberichten te versturen naar contactpersonen die Viber ook gebruiken. Viber zou dan de handelingen van WhatsApp voor sommige gebruikers over kunnen nemen.
Update: Viber 1.1

Update: Viber 1.1

Apps De applicatie 'Viber' is vandaag voorzien van een update. De ontwikkelaars hebben ervoor gezorgd dat de alternatieve belmethode een betere verbinding kan opzetten met de andere telefoons. Hierdoor wordt de geluidskwaliteit beter, en wordt de verbinding betrouwbaarder. Daarnaast is er een indicator toegevoegd aan de applicatie waaraan je de kwaliteit van de verbinding kan aflezen.
Viber: Gratis bellen naar andere Viber-gebruikers

Viber: Gratis bellen naar andere Viber-gebruikers

Apps WhatsApp is al tijden lang erg populair. Met deze applicatie kan je gratis berichten sturen naar andere gebruikers. Je telefoonboek wordt hierbij automatisch nagekeken, zodat andere gebruikers meteen in je lijst verschijnen. Sinds deze week staat er een soortgelijke applicatie in de App Store waarmee je gratis kan bellen met andere gebruikers.

Download onze app

Download onze app