Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

UPC

UPC iPhone applicatie nu in de App Store

UPC iPhone applicatie nu in de App Store

Apps Gisteren is de officiële UPC iPhone applicatie in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je op afstand je recorder programmeren om programma's op te nemen. Dit is na het inloggen een fluitje van een cent. Na het openen van de digitale tv-gids, hoef je alleen maar het programma te selecteren, en op de knop 'Openemen' te tikken.
UPC laat klanten tv-opnamens programmeren met de iPhone

UPC laat klanten tv-opnamens programmeren met de iPhone

Apps UPC gaat maandag een mobiele website aankondigen waarmee klanten hun 'DVR' kunnen programmeren. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf je vakantieadres je favoriete programma thuis op te nemen. De mobiele website laat de UPC TV Guide zien. Onder elk programma staan twee knoppen: Herinnering en Opnemen.
UPC komt binnenkort met een applicatie

UPC komt binnenkort met een applicatie

Apps UPC komt binnenkort met een applicatie waarmee je je settopbox kan programmeren op afstand. Door deze applicatie kan je dus bijvoorbeeld in de file even snel een programma opnemen omdat je te laat thuis komt. Deze functies zagen we al eerder voor Slingbox, maar de applicatie van UPC gaat veel minder uitgebreid worden.

Download onze app

Download onze app