Toekomst van Apple

Toekomst van Apple

Wat komt er na de iPhone? Wat is hét volgende product van Apple? Is het überhaupt wel een product, of wordt het een dienst? In september 2020 staat iPhoned in het teken van de toekomst van Apple, hét maandthema.

Deze artikelen schreven we al over de toekomst van Apple:

De redactie gaat in de glazen bol kijken en analyseren welke kant het opgaat met Apple. We kijken hierbij niet alleen naar het huidige paradepaardje, de iPhone, maar blikken ook vooruit naar de volgende kartrekker. Gaat augmented reality eindelijk de belofte inlossen? Of maakt Apple de overstap naar compleet onbekend terrein, zoals het leveren van bijvoorbeeld telecomnetwerken?

Bij dat soort grote vraagstukken staan we deze maand stil. Onder meer de toekomst van de iPhone, iPad, Apple Watch en Mac passeren de revue. Ook werpen we een blik over de schutting: welke Android-functies zou het bedrijf uit Cupertino eigenlijk over moeten nemen? En trouwens, welke Apple-innovaties faalden eigenlijk jammerlijk?

Kortom: genoeg om naar uit te kijken deze maand. De redactie heeft al een flinke lijst met mooie artikelideeen klaarstaan, maar we horen ook graag van jou. Waar wil jij deze maand over lezen? Wat is volgens jou dé volgende innovatie van Apple? Laat van je horen via de mail -redactie@iphoned.nl- of spreek onze redacteuren aan op Twitter:

→ Colin’s Twitter
→ Erwin’s Twitter
→ Lars’ Twitter
→ Michel’s Twitter
→ Rens’ Twitter
→ Wouter’s Twitter

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's