Tinder: populaire dating-app voor iOS

Met deze 7 tips voor online dating vergroot jij je kansen op liefde

Tinder is een populaire gratis dating-app die onder andere beschikbaar is voor de iPhone. Tinder werkt als een soort vleeskeuring, waarbij je mannen of vrouwen een kruisje of hartje kunt geven om ze al dan niet af te wijzen. Hebben jullie elkaar allebei een hartje gegeven, dan wordt er een match gemaakt en start een chatgesprek. Om met het bekijken en beoordelen van profielen te starten, is wel een koppeling met je Facebook-account nodig. Vervolgens kun je nieuwe mensen in je buurt zoeken en hun foto’s en eventuele gedeelte interesses bekijken.

Lees meer over Tinder

De focus ligt voor de makers op dit moment nog niet op geld verdienen, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in middels in-app aankopen die extra functionaliteit toevoegen. Daarbij kun je denken aan het geven van virtuele cadeaus of het terughalen van afgewezen personen.

Wereldwijd heeft Tinder miljoenen gebruikers en de dating-app is ook in Nederland en België populair. Dagelijks worden dan ook veel matches gemaakt en het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Tinder-baby wordt geboren. Bezoek ook de officiële website van Tinder. Via de link hieronder kun je de app downloaden in de App Store.

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder

Geschreven door Gijs Ettes | Auteur bij iPhoned.nl

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr…

Nieuws

Tinder nieuws

Apps

Tinder apps

Tips

Tinder tips

Download onze app

Download onze app