Tinder: populaire dating-app voor iOS

Gijs Ettes
1 min leestijd
Tinder

Tinder is een populaire gratis dating-app die onder andere beschikbaar is voor de iPhone. Tinder werkt als een soort vleeskeuring, waarbij je mannen of vrouwen een kruisje of hartje kunt geven om ze al dan niet af te wijzen. Hebben jullie elkaar allebei een hartje gegeven, dan wordt er een match gemaakt en start een chatgesprek. Om met het bekijken en beoordelen van profielen te starten, is wel een koppeling met je Facebook-account nodig. Vervolgens kun je nieuwe mensen in je buurt zoeken en hun foto’s en eventuele gedeelte interesses bekijken.

Lees meer over Tinder

De focus ligt voor de makers op dit moment nog niet op geld verdienen, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in middels in-app aankopen die extra functionaliteit toevoegen. Daarbij kun je denken aan het geven van virtuele cadeaus of het terughalen van afgewezen personen.

Lees verder na de advertentie.

Wereldwijd heeft Tinder miljoenen gebruikers en de dating-app is ook in Nederland en België populair. Dagelijks worden dan ook veel matches gemaakt en het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat de eerste Tinder-baby wordt geboren. Bezoek ook de officiële website van Tinder. Via de link hieronder kun je de app downloaden in de App Store.

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Tinder
Tinder
Tinder
Tinder
Tinder

Tinder archief

Bekijk archief (23 artikelen)
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's