Thema Refurbished

Tweedehands iPhone kopen: 7 gouden tips voor de beste deal

De term refurbished is onlosmakelijk met de iPhone verbonden, en steeds meer mensen ontdekken het als een goedkope manier om een iPhone in huis te halen. In dit overzicht lees je alle artikelen over dit maandthema.

Iedere maand lichten we op iPhoned een speciaal thema uit. In de maand maart is dit Refurbished. De hele maand focussen we ons op dit sterk groeiende onderdeel van de iPhone- en smartphonemarkt.

Zo kijken we wat refurbished is, vragen we ons af waarom refurbished geen juridische term is en geven we tips over het controleren van je iPhone. Natuurlijk kom je de komende weken ook te weten hoe onze refurbished prijsvergelijker jou helpt om altijd voor de beste deal te gaan, met een toestel dat bij je past.

Lees alle artikelen van ons maandthema refurbished

Net als fotografie en gezondheid in voorgaande maanden is refurbished een enorm uitgebreid onderwerp. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com

Geschreven door Lars Paymans | Auteur bij iPhoned.nl

Techredacteur uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Nieuws

Thema Refurbished nieuws

Tips

Thema Refurbished tips

Download onze app

Download onze app