Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Thema Gezondheid

De 5 beste gratis calorieteller-apps voor iOS
Lars Paymans

Gezondheid is voor Apple een onderwerp dat steeds belangrijker wordt. Het bedrijf heeft in bijna al zijn producten speciale gezondheidsfuncties verwerkt, en in het geval van de Apple Watch is het zelfs een bepalende functie. In dit overzicht lees je al onze achtergrondartikelen over dit thema.

Thema: Gezondheid

Iedere maand lichten we op iPhoned een speciaal thema uit. In de maand januari is dit uiteraard Gezondheid. Met alle goede voornemens die in de eerste maand van het jaar plechtig worden gemaakt, kunnen veel mensen immers wel wat hulp gebruiken. Daarom maken we de hele maand tijd vrij om stil te staan bij het thema gezondheid, en hoe je hier meer uit kunt halen met Apples apparaten.

Lees alle artikelen van ons maandthema Gezondheid

Van yoga tot hardlopen en van krachttrainen tot slaap-apps: het thema Gezondheid is enorm uitgebreid. Hoe en waarom is de Apple Watch van mode-accessoire getransformeerd in een sporthorloge? En hoe werkt die uitgebreide Gezondheids-app nou precies? In dit thema geven we antwoord op al deze vragen en meer.

Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier.

Geschreven door Lars Paymans | Auteur bij iPhoned

Techredacteur uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Thema Gezondheid nieuws

Apps

Thema Gezondheid apps

Tips

Thema Gezondheid tips

Download onze app

Download onze app