Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Thema Beginnersgids

8 tips om alles uit de standaard Camera-app van de iPhone te halen
Lars Paymans

Heb je een nieuwe iPhone gekocht of ben je op zoek naar meer manieren om alles uit de iPhone van Apple te halen? In onze reeks artikelen in het thema Beginnersgids helpen wij je met alles wat je moet weten. Op deze pagina vind je een overzicht van alle artikelen die voor dit maandthema geschreven zijn.

Thema Beginnersgids

Met een iPhone haal je een smartphone in huis die tot van alles in staat is. De tijden dat je een smartphone kocht om alleen te bellen en berichten te sturen zijn dan ook al een tijdje voorbij. Nu is je iPhone een apparaat die een foto- en videocamera overbodig maakt en een goed alternatief vormt voor een mp3-speler, spelcomputer en in sommige gevallen zelfs een laptop en tablet.

Om al die dingen te doen moet je echter wel weten waar je moet zoeken. Met onze beginnersgids helpen we je hiermee uit de brand. Met een serie praktische artikelen leren we je alles over de beginselen van de iPhone, zodat je ook echt alles uit het apparaat haalt waar hij voor bedoeld is.

Zo geven we tips over de instellingen die je beter even kunt aanpassen, leggen we uit hoe belangrijke functies werken en welke apps uit de App Store echt niet mogen ontbreken op je apparaat.

Lees alle artikelen in onze beginnersgids

Net zoals onze voorgaande thema’s is ook deze gids enorm uitgebreid. We zijn dan ook erg benieuwd naar jullie suggesties voor specifieke onderwerpen. Is er een thema dat volgens jou te weinig aandacht krijgt, of wil je juist dat we een specifieke functie van de iPhone uitgebreid uitlichten en bekijken? Laat dan van je horen via ons contactformulier of stuur een mailtje naar redactie@bigspark.com.

Geschreven door Lars Paymans | Auteur bij iPhoned

Techredacteur uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Thema Beginnersgids nieuws

Apps

Thema Beginnersgids apps

Tips

Thema Beginnersgids tips

Video's

Thema Beginnersgids video's

Download onze app

Download onze app