Telfort: het complete overzicht

Klant bij Telfort? Dan is je 3G-snelheid nu verdubbeld

Telfort ontstond in 1996 uit een joint venture tussen BT en de NS. In 1998 kreeg het bedrijf een licentie voor het opbouwen van een landelijk dekkend GSM-netwerk. Voor mobiele telefonie maakt de provider gebruik van het netwerk van KPN en sinds een aantal jaar maakt Telfort deel uit van KPN. Naast mobiele telefonie is Telfort ook aanbieder van vaste telefonie, internet en interactieve televisie.

→ Bekijk ook het overzicht met de beste Telfort iPhone aanbiedingen en Telfort sim only deals

Lees meer over Telfort

Wat je moet weten over Telfort abonnementen

Telfort kenmerkt zich door relatief goedkope abonnementen die je kunt bestellen met of zonder toestel. Je kunt kiezen voor oudere iPhones, middenklasse Android-telefoons of tweedehands toestellen voor een zacht prijsje. Nieuwe iPhones in combinatie met een Telfort abonnement zijn alleen via webshops te bestellen. Wel biedt de provider sim only iPhone abonnementen aan, alsmede prepaid abonnement en zogenoemd ‘CombiVoordeel’ als je je abonnement combineert met digitale televisie.

Ga je voor een tweedehands telefoon, dan kun je deze bestellen in combinatie met een sim only abonnement. Je betaalt dan aanzienlijk minder voor het toestel en ontvangt 3 maanden garantie. Bovendien kun je de smartphone binnen een week terugsturen wanneer deze toch niet aan je eisen voldoet.

telfort 4g

Telfort en 4G

Telfort biedt 4G aan met een maximale snelheid van 25Mbit/s; dat is circa drie keer zo snel als de huidige standaardsnelheid van 3G-internet. In de praktijk zorgt 4G ervoor dat je sneller over het web kunt surfen en zonder haperingen kunt genieten van streaming muziek en video. Daarnaast is de downloadsnelheid met circa 3-5 MB per seconde een stuk sneller.

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN, waardoor je in heel Nederland, ongeacht je woonplaats, een 4G-bundel kunt bestellen. Via de website van Telfort check je hoe het zit met de dekking in jouw omgeving.

Geschreven door Gijs Ettes | Auteur bij iPhoned.nl

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr…

Nieuws

Telfort nieuws

Download onze app

Download onze app