Tele2: het complete overzicht

Rutger Otto
1 min leestijd
Tele2

Tele2 is van oorsprong een Zweedse mobiele provider, maar na de oprichting in 1993 is de aanbieder in steeds meer Europese landen actief geworden. Aanvankelijk was Tele2 ook in België en Luxemburg actief, maar dat is inmiddels niet meer het geval. Voor mobiele telefonie en 3G/4G maakt Tele2 gebruik van het netwerk van T-Mobile. Het bedrijf is onafhankelijk en biedt ook digitale tv en internet aan.

→ Bekijk ook het overzicht met de beste Tele2 iPhone aanbiedingen en actuele Tele2 sim only deals

Lees meer over Tele2

Lees verder na de advertentie.

Wat je moet weten over Tele2 abonnementen

Tele2 NonStop abonnement

Tele2 biedt abonnementen in combinatie met een telefoon aan, maar ook sim only abonnementen en abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en. In dat laatste geval heb je nooit overwachte kosten omdat je in Nederland onbeperkt belt en sms’t. Desgewenst kun je zelf een databundel en een smartphone erbij kiezen, maar dat is niet verplicht.

Tele2 biedt zelf geen Apple-toestellen aan, maar via diverse webshops kun je wel een Tele2 abonnement met een iPhone bestellen. Daarbij kun je bovendien gebruikmaken van scherpe aanbiedingen. Omdat Tele2 gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile heb je landelijk een goed bereik, maar nog niet overal is de 4G-dekking even goed. Concurrent KPN is op dit gebied aanzienlijk verder en daar is de (abonnements)prijs dan ook naar.

Zelf je abonnement samenstellen

Via de Tele2-website kun je zelf een abonnement samenstellen en bepalen welk simtype je wenst (micro- of nanosim), de grootte van je databundel en hoeveel belminuten en sms’jes je benodigt. De buitenbundeltarieven zijn te overzien en hetzelfde geldt voor de kosten als je in het buitenland belt en sms’t. Uiteraard is dat wel afhankelijk van het land waar je je bevindt.

Tele2 archief

Bekijk archief (18 artikelen)
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's