Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

SMS

SMS-beveiligingslek in iOS 5 gevonden

SMS-beveiligingslek in iOS 5 gevonden

Apps Een hacker heeft een fout gevonden in de Sms-functie in iOS 5.1.1. Het lek maakt het mogelijk om kwaadwillende gebruikers zich voor te doen als iemand anders, dit kan leiden tot phishing.
iMessage laat providers ten onder gaan

iMessage laat providers ten onder gaan

Nieuws iMessage, de nieuwe berichtenservice van Apple sinds iOS 5, wordt steeds meer gebruikt. Met iMessage kan je naar elk ander willekeurig iOS device of Apple computer een berichtje sturen, voorwaarde…
WhatsApp verschijnt weer in de App Store

WhatsApp verschijnt weer in de App Store

Apps Afgelopen week kwam WhatsApp in het nieuws vanwege een beveiligingslek. Met software op je computer kon je namelijk gemakkelijk statussen van anderen veranderen in een zelfgekozen tekst. Kort na de release van de software, verdween WhatsApp uit de App Store. Nu, vier dagen later, is WhatsApp weer terug in de App Store.
WhatsApp kampt met hoaxes

WhatsApp kampt met hoaxes

Apps WhatsApp heeft de laatste tijd een aantal grote problemen voor zijn kiezen gekregen. Na het beveiligingslek waardoor je iemand anders’ status kunt aanpassen en het plotseling verdwijnen uit de App…
WhatsApp voor iPhone is gratis te downloaden

WhatsApp voor iPhone is gratis te downloaden

Apps WhatsApp is de afgelopen tijd erg vaak in het nieuws geweest. Dit was echter niet positief, want WhatsApp blijkt berichten onversleuteld te versturen. Daarnaast schijnt het erg makkelijk te zijn om berichten te versturen vanuit de naam van een ander. Ondertussen profiteren veel andere diensten van deze negatieve publiciteit door hun eigen XMS-applicatie te promoten.
Update: eBuddy XMS 1.8

Update: eBuddy XMS 1.8

Apps Deze week is er een update voor eBuddy XMS in de App Store verschenen. De update maakt het mogelijk om foto's te kunnen verzenden naar je XMS-contacten. Deze foto's kan je direct via de applicatie maken en uploaden. Het is ook mogelijk een foto uit je album te kiezen die je eerder hebt genomen.
eBuddy lanceert ‘eBuddy XMS’

eBuddy lanceert ‘eBuddy XMS’

Apps Anderhalve week geleden konden we jullie als eerste melden dat eBuddy een nieuwe dienst zou gaan lanceren voor de smartphone-gebruikers. Tijdens iCE Amsterdam vertelde Martijn Jansen, één van de mensen achter eBuddy, namelijk dat er deze week een nieuwe dienst zou komen die zich zou gaan richten op xms.
Update: WhatsApp 2.6.1

Update: WhatsApp 2.6.1

Apps Vandaag is de applicatie 'WhatsApp' van een update voorzien. De nieuwe update zorgt ervoor dat je groepsgesprekken kan starten. Voorheen was het niet mogelijk om groepsberichten te versturen, waardoor het gelijktijdig communiceren met meerdere personen erg moeilijk was. Voor dit soort handelingen prefereerden iPhone-gebruikers tot nu toe Ping Chat.
Aankondiging: Gratis sms’en met Viber

Aankondiging: Gratis sms’en met Viber

Apps Een ontwikkelaar van Viber heeft laten weten dat er in februari een belangrijke update in de App Store komt te staan. Deze update gaat het mogelijk maken om gratis tekstberichten te versturen naar contactpersonen die Viber ook gebruiken. Viber zou dan de handelingen van WhatsApp voor sommige gebruikers over kunnen nemen.
T-Mobile vergoedt de activering van Facetime

T-Mobile vergoedt de activering van Facetime

Nieuws Deze maand hebben veel mensen hun iPhone 4 ontvangen van T-Mobile. Als je voor het eerst je simkaart in je iPhone 4 hebt, zal Facetime ongevraagd geactiveerd worden. De iPhone 4 doet dit door ongevraagd een sms naar Engeland te sturen. Deze sms zal je los op je factuur zien aan het einde van de maand. T-Mobile heeft aangekondigd deze kosten niet in rekening te brengen.
Sms-record verbroken met een iPhone

Sms-record verbroken met een iPhone

Nieuws Gisteren verbrak een Britse vrouw het wereldrecord sms’en. Ze deed dit op een Samsung Galaxy S door te Swypen. Dit is een nieuwe manier van typen op een aantal Android…
Android-virus in Rusland

Android-virus in Rusland

Nieuws In Rusland is voor het eerst een serieus 'Android-virus' opgedoken. Dit virus kan sms-berichten versturen naar dure betaalnummers. Het virus wordt binnengehaald door gebruikers na het installeren van een dubieuze media-player. Voor dit soort virussen waren sommige iPhone-gebruikers ook bang, want de PDF-exploit zorgde er ook voor dat dit soort software op de iPhone kon komen.
T-Mobile: ‘Netwerkproblemen zijn voorbij’

T-Mobile: ‘Netwerkproblemen zijn voorbij’

Nieuws T-Mobile heeft verschillende gebruikers een sms gestuurd met de melding dat de netwerkproblemen grotendeels verholpen zijn. De afgelopen maanden had de provider grote problemen om iedereen van een netwerkverbinding te voorzien. Het gevolg was dat velen niet meer konden bellen of internetten. Dit leidde tot duizenden klachten, en zelfs een compensatieregeling van T-Mobile.
Firmware 4.0 uitgelicht: tekens tellen van een sms

Firmware 4.0 uitgelicht: tekens tellen van een sms

Nieuws Apple heeft zeer veel feedback van iPhone-gebruikers in firmware 4.0 verwerkt. Je kan vanaf firmware 4.0 bijvoorbeeld al je mail in één inbox zien, digitaal zoomen op foto's en multitasken. Apple heeft ook gedacht aan de kleine vragen van de gebruikers. Vanaf firmware 4.0 worden namelijk je tekens getelt als je een sms typt. Hier is zeer veel om gevraagd door de iPhone-gebruikers.
iPhone OS 4.0: Wat kunnen we verwachten? (deel 3)

iPhone OS 4.0: Wat kunnen we verwachten? (deel 3)

Nieuws Morgenavond krijgen we van Apple te zien wat er komt in het nieuwe iPhone OS wat ze naar alle waarschijnlijkheid in juni lanceren. Multitasking en exposé hebben we gehad dus…

Download onze app

Download onze app