Simpel

Veel internetten op je iPhone met Simpel

Veel internetten op je iPhone met Simpel

Nieuws Een beetje bellen en veel internetten. Dat kan bij Simpel.nl. Vanaf vandaag introduceert Simpel nieuwe internetbundels die makkelijk te combineren zijn met verschillende belbundels. Door deze vrijheid om je abonnement zelf samen te stellen kun je dus een kleine belbundel combineren met een grote databundel.
Lekar: Een spel van IKEA

Lekar: Een spel van IKEA

Apps IKEA heeft zojuist een applicatie in de App Store geplaatst. Deze applicatie bevat kleine spelletjes die ouder en kind verbinden. De applicatie bevat meerdere kleine spelletjes die iedereen op dit moment al kent. Je kan bijvoorbeeld stoelendans doen met deze applicatie. De muziek wordt vanzelf uitgezet door de applicatie. Iedereen kan dus meedoen, want niemand hoeft op de muziek te letten.
AT Weight Monitor, gratis en simpel

AT Weight Monitor, gratis en simpel

Apps Zelfs met het verliezen van gewicht, aka afvallen, kan je iPhone je helpen. Er zijn diverse applicaties in de app store te verkrijgen die je kunnen helpen met je voeding,…
3voor12 Central vanaf nu ook op de iPhone

3voor12 Central vanaf nu ook op de iPhone

Apps De radiozender 3voor12 Central is vanaf nu ook via de iPhone te beluisteren. De VPRO heeft samen met Tunin.fm een applicatie ontwikkeld waarmee je de alternatieve zender kan beluisteren. De applicatie is zeer simpel, en doet precies wat het hoort te doen. Het is goed te vergelijken met de applicatie van 3FM die we laatst bespraken.
Santa Yourself maakt een kerstman van je

Santa Yourself maakt een kerstman van je

Apps Gisteren schreef ik een bericht over Younicorn. Deze applicatie stelt je instaat om een eenhoorn van iemand op een foto te maken. De applicatie Santa Yourself past eigenlijk beter in deze tijd, want deze applicatie maakt een kerstman van iemand op een foto. De werking van de applicatie is dus goed te vergelijken met Younicorn.
Radio luisteren met de 3FM-applicatie

Radio luisteren met de 3FM-applicatie

Apps Er is veel nieuws over 3FM vandaag. Sinds gisteren heeft het radiostation een applicatie gelanceerd waarmee je naar het station kan luisteren. De applicatie is heel simpel, maar doet wel precies wat het hoort te doen. De applicatie bevat slechts één scherm. Met de enige knop op het scherm kan je de applicatie zijn werk laten doen.

Download onze app

Download onze app