Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rovio

Angry Birds 2 fladdert naar de 10 miljoen downloads

Angry Birds 2 fladdert naar de 10 miljoen downloads

7

Apps Sinds de release op 29 juli is Angry Birds 2 al ruim 10 miljoen keer gedownload, zo heeft ontwikkelaar Rovio via Twitter bekendgemaakt. De game is gratis te downloaden in de App Store.
Aankondiging: Angry Birds Sync

Aankondiging: Angry Birds Sync

Nieuws De ontwikkelaars van Angry Birds zitten nooit stil. Binnenkort worden er bijvoorbeeld 15 nieuwe levels aan de applicatie toegevoegd vanwege de paasdagen. Deze zomer kunnen we echter nog een grote update verwachten van de applicatie. In deze nieuwe versie gaat het mogelijk worden om gebruik te gaan maken van een synchroniseer-functie.
Eerster beelden van Angry Birds Rio

Eerster beelden van Angry Birds Rio

Apps Over enkele weken komt de nieuwe game 'Angry Birds Rio' uit. Deze applicatie is gemaakt door Rovio en de producenten van de nieuwe film 'Rio'. Vandaag zijn de eerste beelden van het spel op internet geplaatst. Deze beelden geven een goede impressie van de sfeer van het spel.

Download onze app

Download onze app