Refurbished

Refurbished Apple Watch: Alles wat je moet weten over refurbished Apple Watches

De term refurbished is onlosmakelijk met de iPhone (en Apple in het algemeen) verbonden, en steeds meer mensen ontdekken het als een goedkope manier om een iPhone in huis te halen. Op deze overzichtspagina zetten we de belangrijkste zaken rondom refurbished voor je op een rijtje.

→ Refurbished iPhone kopen → Lees hier alles over refurbished iPhones

Wat is refurbished?

Refurbished smartphones of tablets zijn al eens gebruikt, maar voor de verkoop eerst zorgvuldig opgeknapt en opgepoetst. De toestellen worden gereviseerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Daarbij kun je denken aan een gloednieuwe accu of een nieuw scherm.

De Engelse term refurbished laat zich in het Nederlands omschrijven als ‘gerenoveerd’. Deze definitie vertelt eigenlijk al waar refurbished voor staat.

iphone-scherm repareren

Refurbished is dan ook niet hetzelfde als tweedehands. Omdat refurbished apparaten op belangrijke punten worden nagekeken en opgeknapt, ligt de kwaliteit dichter in de buurt van een nieuw product dan de gemiddelde tweedehands smartphone. Refurbished heeft diverse voordelen, zo krijg je bij een doorgaans 24 maanden garantie op een refurbished device, wat niet het geval is als je deze tweedehands koopt.

Deze refurbished Apple-producten zijn er

De meeste Apple-producten zijn refurbished aan te schaffen, waardoor je in elke categorie flink wat geld kunt besparen. Op deze pagina bespreken we de refurbished iPhone, refurbished iPad, refurbished MacBook en refurbished iMac. Lees gauw verder!

Refurbished iPhone

Steeds meer mensen kiezen voor om een refurbished iPhone te kopen en dat is niet zo gek. Het is een simpele manier om geld te besparen, maar je bent wel van kwaliteit verzekerd. Om je alles te vertellen over refurbished iPhones, hebben we de refurbished iPhone-koopgids geschreven. Daarin bespreken we de voor- en nadelen van refurbished, waar je precies op moet letten en hoe het zit met de garantie.

→ Lees de uitgebreide refurbished iPhone koopgids

Refurbished iPad

Ook met een refurbished iPad kun je flink wat geld besparen. Het is aantrekkelijker dan een iPad tweedehands via bijvoorbeeld Marktplaats aanschaffen, want met refurbished ben je verzekerd van een kwaliteitscontrole. Hierdoor krijg je voor een schappelijke prijs een prima iPad, met de garantie dat deze nog jaren mee kan.

→ Lees de uitgebreide refurbished iPad koopgids

refurbished ipad

Refurbished MacBook

Op zoek naar MacBook, maar wil je niet te veel betalen? Dan is een refurbished MacBook het overwegen waard. Het aanbod voor gereviseerde Apple-laptops is groot en het voordeel is dat de MacBook gecontroleerd, schoongemaakt en eventueel voorzien van nieuwe onderdelen. Meer weten? In onze refurbished MacBook-koopgids zetten we alle informatie voor je op een rij.

→ Lees de uitgebreide refurbished MacBook koopgids

Refurbished iMacs

Niet alleen de laptops van Apple kun je refurbished aanschaffen, ook de desktopcomputers van het bedrijf uit Cupertino zijn gereviseerd beschikbaar. Dat is ideaal, want nieuwe iMacs zijn vaak erg duur en daarom lang niet voor iedereen interessant. Met een refurbished iMac krijg je weliswaar niet het nieuwste van het nieuwste, maar wel een betrouwbaar apparaat voor een lagere prijs. In onze koopgids vertellen we je er alles over.

→ Lees de uitgebreide refurbished iMac koopgids

Geschreven door Lars Paymans | Auteur bij iPhoned.nl

Techredacteur uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Nieuws

Refurbished nieuws

Tips

Refurbished tips

Download onze app

Download onze app