Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Refurbished Apple

Poll: Welke rol speelt een keurmerk bij jouw refurbished aankoop?
Lars Paymans

Hoewel Apple nog geen refurbished apparaten in Nederland verkoopt, verkoopt het bedrijf in meer en meer landen deze opgelapte producten. Op deze manieren kun je refurbished bij apple terugvinden.

Refurbished Apple: alles wat je moet weten

Als je wel eens een Apple-keynote hebt gezien, zal het je niet ontgaan zijn dat Apple zich graag inzet voor het milieu. Het enorme hoofdkantoor Apple Park is volledig energieneutraal, maar ook wat producten betreft doet Apple steeds meer om zijn ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken.

iPhone SE 2

De manier waarop Apple met refurbished omgaat speelt hier ook een rol bij. Als je via Apples website een nieuw product koopt, krijg je altijd te vraag of je een ouder model in wil leveren. Je doorloopt vervolgens een aantal stappen waarin je onder meer het serienummer ingeeft. Aan de hand hiervan berekent Apple de inruilwaarde.

Ieder gebruikt product dat Apple op deze manier ontvangt wordt gerecycled of opgeknapt om als refurbished verkocht te worden. Apple onderzoekt deze apparaten eerst nauwkeurig en vervangt waar nodig onderdelen. Bij alle iPhones wordt standaard de accu vervangen, omdat deze na verloop van tijd zijn capaciteit kan verliezen.

Apple verkoopt inmiddels Macs, iPads, iPhones, Apple Watches iPods, HomePods en Apple TV’s als refurbished. Helaas is dit onderdeel van de website niet beschikbaar in Nederland en is het ook niet duidelijk wanneer dit wel het geval zal zijn. Gelukkig kun je nog wel steeds je oude Apple-apparaten inleveren om korting te krijgen op nieuwe producten.

Ook in Nederland refurbished Apple

Ben je in Nederland op zoek naar een refurbished iPhone? Dan zijn er gelukkig genoeg alternatieven. Zo kun je in de refurbished iPhone prijsvergelijker van iPhoned terecht voor de beste deals van het moment. In onze refurbished iPhone koopgids vind je daarnaast alle info die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken.

Meer refurbished Apple-producten

Niet alleen voor de refurbished iPhone hebben we een uitgebreide koopgids met daarin adviezen en tips. Ook als je andere refurbished Apple-producten koopt ben je bij iPhoned aan het juiste adres.

→ Refurbished MacBook

→ Refurbished iPad

→ Refurbished Apple Watch

→ Refurbished iMac

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Geschreven door Lars Paymans | Auteur bij iPhoned

Techredacteur uit Breda. Schrijft sinds 2014 over tech, maar interesseert zich vooral in Apple. Heeft sinds de iPhone 5S iedere iPhone uitgebreid getest, is groot fan van de Apple Watch ondanks dat hij lang niet alle sportfuncties ervan gebruikt en test iedere koptelefoon met muziek van Radiohead. Koestert zijn iPod Classic en is regelmatig in een concertzaal te vinden. Begint zijn dag het liefst met een audioclip van Tim Cook die 'Good Morning' roept. Bekijk mijn profiel

Nieuws

Refurbished Apple nieuws