Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rabobank

Rabo Bankieren iPhone-app kan na update meer zonder Random Reader

Rabo Bankieren iPhone-app kan na update meer zonder Random Reader

Apps De Rabo Bankieren iPhone-app is weer eens van een fijne update voorzien, die een van de meest onhandige beperkingen van de app opheft. Je kunt nu namelijk zonder Random Reader geld overboeken.
Rendement halen met de Rabo Beleggen app op je iPhone

Rendement halen met de Rabo Beleggen app op je iPhone

Apps De Rabobank heeft speciaal voor beleggers een nieuwe app gelanceerd. Met de Rabo Beleggen app op je iPhone kun je vanaf nu op elk gewenst moment en waar je ook bent orders inleggen en je beleggingsportefeuille inzien.
Ervaringen: Mobiel betalen bij Albert Heijn

Ervaringen: Mobiel betalen bij Albert Heijn

Apps Sinds deze week experimenteert de Rabobank met een nieuwe manier van betalen in Amsterdam. Bij de Albert Heijn to go bij het WTC in Amsterdam kan je nu namelijk 'mobiel betalen'. Je kan in deze winkel gratis een nfc-sticker ophalen, die je vervolgens online kan koppelen aan een Minitix-account. Dit klinkt in theorie allemaal leuk, maar werkt het ook echt?
ABN AMRO Mobiel Bankieren nu in de App Store

ABN AMRO Mobiel Bankieren nu in de App Store

Apps Enkele weken geleden publiceerde de ABN AMRO een video op internet met de mededeling dat ze een grote update voor hun applicatie in ontwikkeling hadden. Deze update is inmiddels te downloaden via de App Store. De nieuwe software maakt het mogelijk om een groot deel van je bankzaken te regelen via je iDevice als ABN AMRO-klant.
ABN AMRO iPhone applicatie

ABN AMRO iPhone applicatie

Apps In juli zal de applicatie van de ABN AMRO van een grote update voorzien worden. Deze update zal het mogelijk maken om al je bankzaken via je telefoon te kunnen regelen. Denk hierbij aan het bekijken van bij- en afschrijvingen, het bekijken van je saldo én het overmaken van geld. Update: de Applicatie "Mobiel Bankieren" van de ABN Amro is inmiddels beschikbaar: [app 439728011]
Update: Rabo Bankieren 1.4.0

Update: Rabo Bankieren 1.4.0

Apps Vandaag is er een update in de App Store verschenen voor Rabo Bankieren. Deze update lijkt niet veel aan de applicatie toe te voegen, maar het tegendeel is waar. Een verborgen nieuwe functie kan je namelijk veel tijd besparen. Je hoeft hierdoor nooit meer gegevens over te nemen van een ouderwetse acceptgiro.
Rabobank experimenteert met iDeal

Rabobank experimenteert met iDeal

Apps De Rabobank loopt al jaren voor op andere banken met alternatieve betaaldiensten. Ook op het gebied van mobiele betaaldiensten lopen ze ver voor op de andere banken. Deze bank heeft bijvoorbeeld als enige Nederlandse bank een applicatie waarmee je al je privé rekeningen kan beheren. Op dit moment experimenteert de Rabobank met iDeal. Deze dienst is namelijk nog niet mobiel te gebruiken.
Update: Rabo Bankieren

Update: Rabo Bankieren

Nieuws De Rabobank heeft hun applicatie 'Rabo Bankieren' voorzien van een update. De update is vooral gericht op het wegwerken van bugs, maar natuurlijk zijn er ook een aantal zichtbare veranderingen. Alle afbeeldingen, knoppen en teksten zijn bijvoorbeeld geoptimaliseerd voor het Retina Display van de iPhone 4.
Rabo Rekening Delen in de App Store

Rabo Rekening Delen in de App Store

Apps De Rabobank heeft het afgelopen jaar al enkele applicaties in de App Store gezet. Vandaag voegden ze een nieuwe applicatie aan het lijstje toe: Rabo Rekening Delen. Met deze applicatie kan je rekeningen en andere uitgaven delen met je vrienden. Je kan ze betalingsherinneringen sturen, je rekeningnummer doorgeven en boodschappen sturen via de applicatie en bijbehorende website.
Update: Rabobank Bankieren 1.1.17

Update: Rabobank Bankieren 1.1.17

Apps De Rabobank heeft gisteravond een update uitgebracht van hun applicatie 'Bankieren'. Deze update is tot stand gekomen met de feedback van heel veel iPhone- en iPod-gebruikers. De update brengt veel nieuwe functies met zich mee die de applicatie bijna helemaal perfect maken. Je kan bijvoorbeeld vanaf deze versie ook de details van transacties bekijken.
Rabo Sport ondervindt problemen

Rabo Sport ondervindt problemen

Nieuws De sport-applicatie 'Rabo Sport' van de Rabobank ondervindt problemen. De problemen doen zich voor in de push-functionaliteit. Verschillende gebruikers hebben namelijk meerdere keren een push-berichtje met 'Schaatsen: Sven Kramer heeft de gouden medaille gewonnen bij de 5000m'. Sommigen zeggen zelfs dat het berichtje zes keer is binnen gekomen.
‘Rabo Mobielbankieren’ vanaf nu helemaal gratis

‘Rabo Mobielbankieren’ vanaf nu helemaal gratis

Apps Sinds vorige week staat de applicatie 'Rabo Mobielbankieren' in de App Store. Met deze applicatie kan je veel bankzaken regelen als je een klant van de Rabobank bent. De applicatie kan je gratis downloaden uit de App Store, maar om het te kunnen gebruiken moest je 1 euro per maand betalen. Na veel commentaar op deze kosten heeft de Rabobank besloten om deze kosten niet meer in rekening te brengen.
‘CashMS’ heet nu ‘Rabo SMS betalen’

‘CashMS’ heet nu ‘Rabo SMS betalen’

Apps De Rabobank heeft deze week de applicatie CashMS van een update voorzien. Door deze update krijgt de applicatie een nieuwe naam en een nieuw icoontje. De nieuwe naam van de applicatie is 'Rabo SMS betalen'. Door het veranderen van het icoontje past de applicatie vanaf nu helemaal bij de rest van de Rabo-applicaties.
‘Rabo Sport’ houdt je op de hoogte van de winterspelen

‘Rabo Sport’ houdt je op de hoogte van de winterspelen

Apps Het zal niemand ontgaan zijn dat de olympische winterspelen deze maand van start gaan. Tijdens deze spelen in Vancouver gaan veel Nederlandse sporters hun best doen om een medaille te winnen met hun onderdeel. De Rabobank sponsort zoals gewoonlijk de sporters weer, en brengen deze keer speciaal een applicatie uit voor thuisblijvers.
‘Rabobank Mobielbankieren’ vanaf vandaag in de App Store

‘Rabobank Mobielbankieren’ vanaf vandaag in de App Store

Apps Zoals aangekondigd staat de applicatie van de Rabobank vanaf vandaag in de App Store. Met de applicatie kan je vanaf je iPhone of iPod Touch je bankzaken regelen zonder het gebruik van een RadomReader. Je kan dus gemakkelijke je saldo bekijken, geld overmaken naar anderen en geld overmaken naar een eigen rekening.

Download onze app

Download onze app