Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Providers

Provider weigert iPhone 4s

Provider weigert iPhone 4s

Nieuws Een amerikaanse provider weigert de iPhone 4s te kopen. De provider vindt dat de eisen die Apple stelt te hoog zijn. Per verkochte iPhone vraagt Apple een hoog percentage terug. Ook voorwaarden en andere verplichtingen zijn te streng vindt de provider.
KPN gaat de iPhone 4 niet verkopen

KPN gaat de iPhone 4 niet verkopen

Nieuws Als we de anonieme bron van Tweakers mogen geloven, gaat KPN de iPhone 4 niet verkopen. De voorwaarden van Apple zouden KPN niet aanstaan. Apple heeft de afgelopen maanden met meerdere providers in Nederland gepraat. De exclusieve deal tussen Apple en T-Mobile is namelijk voorbij.
Netwerkradar rapporteert netwerkklachten

Netwerkradar rapporteert netwerkklachten

Apps T-Mobile is de laatste tijd het gesprek van de dag in grote steden. In onder andere Rotterdam, Utrecht en Amsterdam valt het netwerk namelijk vaak weg. Als je wilt klagen heb je tijdstippen en plaatsen nodig om de klacht te bevestigen bij T-Mobile. De nieuwe applicatie Netwerkradar helpt je bij het verzamelen van deze informatie.
Providers van de iPhone 4 (ook Nederland)

Providers van de iPhone 4 (ook Nederland)

Nieuws De iPhone 4 is zojuist geïntroduceerd tijdens de keynote van Apple op het WWDC. In Nederland kunnen we deze nieuwe iPhone in juli verwelkomen. Het is nog niet precies bekend bij welke providers je de iPhone kan aanschaffen, maar we weten op dit moment wel zeker dat T-Mobile de iPhone weer gaat aanbieden. Op dit moment gaan er ook geruchten de ronde over Vodafone. Deze provider zou de iPhone 4 ook gaan aanbieden vanaf juli als we deze verhalen mogen geloven.
Applicaties downloaden via 3G: Nieuw limiet

Applicaties downloaden via 3G: Nieuw limiet

Nieuws Apple heeft begin deze maand een verandering doorgevoerd in de App Store. Tot eind januari 2010 was het mogelijk om applicaties van 'slechts' maximaal 10 mb te downloaden met een 3G-verbinding, maar vanaf nu is dit limiet verdubbeld. Het downloadlimiet is nu namelijk 20 mb.
KPN gaat iPhone vanaf februari verkopen

KPN gaat iPhone vanaf februari verkopen

Nieuws Als we de anonieme, betrouwbare bron van Tweakers.net mogen geloven gaat KPN vanaf februari de iPhone officieel aanbieden. Dit is mogelijk door de onderhandelingen die de telecommaatschappij had met Apple. 
T-Mobile ondersteunt Haiti-sms alleen via het nummer 5050

T-Mobile ondersteunt Haiti-sms alleen via het nummer 5050

Nieuws Het kan niemand zijn ontgaan dat Nederland vandaag massaal geld inzamelt voor de slachtoffers in Haiti. De hele dag is radio555 al te horen op een aantal radiozenders, en vanavond zal er een grote tv-show zijn om geld in te zamelen. Je kan onder andere geld doneren via smsjes, maar helaas ondersteunt T-Mobile niet alle nummers.

Download onze app

Download onze app