Processor

‘Quad-core processor voor iPhone 5’

‘Quad-core processor voor iPhone 5’

Nieuws De geruchtenstroom voor de iPhone 5 komt steeds verder op gang. Langzaam maar zeker zal een deel van de geruchten bewaarheid worden, want de verwachting is nog altijd dat de nieuwe iPhone in het najaar gelanceerd gaat worden. Deze keer gaat het gerucht, dat de iPhone 5 uitgerust zal worden met een quad-core processor.
Details iPhone 5-processor uitgelekt

Details iPhone 5-processor uitgelekt

Nieuws Er zijn diverse hardwarekenmerken en componenten uitgelekt over de processor die in de toekomstige iPhone 5 terecht moet gaan komen. Het prototype van de telefoon zou in handen zijn van een anonieme bron, die het opmerkelijke nieuws doorspeelde aan 9to5mac.
iPhone 5 – Wat we graag willen zien

iPhone 5 – Wat we graag willen zien

Nieuws Speculaties. Daar draait het allemaal om als we het hebben over de volgende generatie iPhone. Wat gaat er nu veranderen? Niemand weet het nog echt. We mogen er wel vanuit gaan dat Apple een beetje rekening houdt met wat de consument graag terugziet in de nieuwe iPhone 5.
‘Apple passeert Samsung bij nieuwe processor’

‘Apple passeert Samsung bij nieuwe processor’

Nieuws De onrust tussen Apple en Samsung lijkt voorlopig niet ten einde te komen. Nadat eerder vandaag bekend werd dat Samsung Zuid-Korea zodra de iPhone 5 beschikbaar komt een rechtszaak aanspant wegens patentschending, lijkt het er nu op dat Apple Samsung passeert bij het maken van processoren voor de iPhone en iPad.
iPhone 5 krijgt A5 processor

iPhone 5 krijgt A5 processor

Nieuws In iOS 4.3 is een verwijzing naar de iPhone 5 gevonden en de daarbij horende processor. Het blijkt een A5 processor te zijn, dezelfde als in de onlangs geïntroduceerde iPad…
Gerucht: iWork voor de iPhone

Gerucht: iWork voor de iPhone

Apps Het begint er steeds meer op te lijken dat Apple iWork beschikbaar gaat maken op de iPhone. Na het WWDC publiceerde Apple bijvoorbeeld een afbeelding van een iPhone waarop een knop 'Open in Keynote' te zien was. Vandaag is er weer een aanwijzing naar de software gevonden. Deze keer staat iWork beschreven in de online Apple Store.
‘iPhone 4 heeft 512 mb werkgeheugen’

‘iPhone 4 heeft 512 mb werkgeheugen’

Nieuws De iPhone 4 heeft volgens de laatste geruchten een werkgeheugen van 512 mb. De iPhone 3GS en de iPad hebben op dit moment een werkgeheugen van 256 mb, en dus heeft Apple het werkgeheugen verdubbeld. Het gevolg is dat de telefoon zwaardere bewerkingen kan uitvoeren. Deze ontwikkeling gaat natuurlijk gepaard met de toevoeging van de snelle A4-processor.
Geruchten rondom de nieuwe iPhone 4G of iPhone HD

Geruchten rondom de nieuwe iPhone 4G of iPhone HD

Nieuws Er zijn vandaag ineens heel veel geruchten over de nieuwe iPhone de wereld in gevlogen. Sommige geruchten waren zelfs zo hardnekkig aanwezig dat ze het nieuws op tv en radio zelfs haalden. Apple is natuurlijk weer bezig met de ontwikkeling van een nieuwe iPhone, want volgens de productcyclus zal er in juni weer een nieuwe versie van de populaire telefoon verschijnen. Vandaag is mogelijk de naam van de nieuwe iPhone naar buiten gekomen: De iPhone HD.
Gerucht: Apple A4-chip in de volgende iPhone

Gerucht: Apple A4-chip in de volgende iPhone

Nieuws Deze week is de iPad door Apple geïntroduceerd. Deze tablet is nog niet in de winkels te vinden, maar de mensen die er al even mee gewerkt hebben na de Keynote zijn het allemaal over één ding eens: de iPad is heel snel. De reden van de extreme snelheid waarmee processen worden uitgevoerd is de nieuwe Apple A4-chip. Men denkt nu ook dat deze chip in de volgende iPhone zal zitten.
Mossberg over de nieuwe iPhone

Mossberg over de nieuwe iPhone

Nieuws Walt Mossberg is een van de gelukkigen die zeer waarschijnlijk in het bezit is van de nieuwe iPhone die nog niet beschikbaar is voor de consumenten. In een review over…

Download onze app

Download onze app