Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Photoshop

Adobe brengt Photoshop Touch voor iPhone uit

Adobe brengt Photoshop Touch voor iPhone uit

Apps Adobe heeft vandaag de mobiele applicatie van Photoshop, genaamd Photoshop Touch, ook voor de iPhone uitgebracht. De professionele fotobewerkings-app was al voor de iPad beschikbaar, maar de nieuwe interface maakt het ook mogelijk om op een kleiner scherm je foto's vakkundig te bewerken.
Gigantische iPhone 4 in metrostation

Gigantische iPhone 4 in metrostation

Nieuws Er dook onlangs op het net een foto op waarbij je kon opmerken dat er in de Japanse metrostations van Tokio ergens een gigantische iPhone 4 op een heel subtiele plaats werd bevestigd. Spijtig genoeg blijkt het nu te gaan om een bewerkte foto met Photoshop. Het zou althans wel mooi staan als een promotiestunt.
TouchRetouch: magie op de iPhone?

TouchRetouch: magie op de iPhone?

Apps Meestal ben ik nogal kritisch ten opzichte van apps die beweren objecten of mensen te laten verdwijnen van een foto. Er zijn er al een heel wat die dit beweren goed te doen. Binnenkort komt er weer eentje bij, met name TouchRetouch van iPhotoMania.
Update: Photoshop 1.1.0.21

Update: Photoshop 1.1.0.21

Apps De applicatie van Photoshop is al enige tijd erg populair. Met de applicatie kan je foto's bewerken en delen zonder tussenkomst van een computer. Sinds deze week is de applicatie weer een aantal functies rijker, want er is een mooie update in de App Store verschenen. Deze update zorgt ervoor dat je ook video kan bewerken en uploaden.
Photoshop staat weer in de App Store

Photoshop staat weer in de App Store

Apps Er gebeuren de laatste tijd rare dingen met de applicatie Photoshop. Ongeveer een maand geleden verscheen de applicatie in de Amerikaanse App Store. Dit deed mensen in de rest van de wereld hopen dat de applicatie ook naar hun land zou komen, maar dit leek niet het geval te zijn. Na ongeveer 2 weken verscheen de applicatie ook in de Nederlandse App Store, maar deze verdween weer na een aantal uur.
Photoshop toch niet in de Nederlandse App Store?

Photoshop toch niet in de Nederlandse App Store?

Nieuws Even leek het erop dat Adobe de Photoshop applicatie ook in de Nederlandse en Belgische App Store had gezet. Na een aantal dagen blijkt dat de app niet meer beschikbaar…
Photoshoppen op de iPhone met Photoshop.com

Photoshoppen op de iPhone met Photoshop.com

Apps Er was de afgelopen dagen al veel nieuws over Adobe te lezen op iPhoned, zo wordt het vanaf Flash Pro CS5 mogelijk om met Flash te gaan ontwikkelen voor de iPhone, en hebben we te horen gekregen dat Flash voorlopig niet beschikbaar komt voor de iPhone, terwijl dit er voor andere platformen wel aankomt. Vandaag nog meer nieuws van Adobe, ze hebben de applicatie Photoshop.com gelanceerd in de App Store.

Download onze app

Download onze app