Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

PayPal

PayPal 2.5: Stort direct geld naar PayPal

PayPal 2.5: Stort direct geld naar PayPal

Apps Pay Pal heeft vandaag een update uitgebracht van haar iPhone applicatie. Met de update is het mogelijk om direct geld toe te voegen aan je PayPal rekening. Je moet alleen…
iWijnhuiszZ: Wijn bekijken, bestellen én betalen

iWijnhuiszZ: Wijn bekijken, bestellen én betalen

Apps Sinds deze week staat de applicatie iWijnhuizZ in de App Store. Met deze Nederlandse applicatie kan je wijnen bekijken, bestellen én betalen. Het betalen geschiedt via PayPal. Dit is één van de eerste applicaties die hier gebruik van maakt, want de mobiele dienst van Paypal is redelijk nieuw. In de toekomst zullen waarschijnlijk meer applicaties hiervan gebruik gaan maken.
Update: PayPal 2.0 met ‘Bump’

Update: PayPal 2.0 met ‘Bump’

Apps De applicatie van de betaalservice PayPal is voorzien van een grote update. Door deze update kunnen de gebruikers van de applicatie vanaf nu gebruik maken van de functie 'bump'. Deze functie wisselt gegevens uit met een andere iPhone met de applicatie als je de iPhones met elkaar laat schudden. Door deze functie hoef je niet meer de gegevens handmatig in te voeren als je naast iemand staat die je gaat betalen.
PayPal in de Nederlandse App Store

PayPal in de Nederlandse App Store

Apps PayPal staat sinds deze week eindelijk in de Nederlandse App Store. De applicatie zorgt ervoor dat je via je iPhone inzicht kan krijgen in je recente PayPal-betalingen, PayPal-betalingen kan doen en je PayPal-saldo kan bekijken. De applicatie is al geruime tijd verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store, en is daar positief beoordeeld door de gebruikers.
Postino: Stuur echte kaarten via je iPhone

Postino: Stuur echte kaarten via je iPhone

Apps Vodafone had ooit een service waarmee je via mms echte kaarten kon sturen met jouw foto erop. Helaas werkt deze service niet meer optimaal en hebben de meeste iPhone-gebruikers een T-Mobile abonnement. Als vervanging voor deze service kan je Postino downloaden. Met deze applicatie kan je je eigen kaartje ontwerpen en versturen.
PayPal naar de iPhone in Nederland

PayPal naar de iPhone in Nederland

Apps PayPal is een handige betalingsdienst voor het net (meer op Paypal.nl). In diverse landen is er al een officiële PayPal applicatie beschikbaar voor de iPhone. De Nederlandse applicatie ligt momenteel…

Download onze app

Download onze app