Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

ParkMobile

Verdien geld met de app Parkmobile op je iPhone

Verdien geld met de app Parkmobile op je iPhone

Apps Met de app Parkmobile op je iPhone is het eenvoudig om je parkeertijd aan- en af te melden. Betalen doe je aan het einde van de maand via een automatische incasso. De app heeft nu een update ondergaan, waarbij je geld kunt verdienen en geld kunt besparen.
Auto parkeren met Parkmobile app

Auto parkeren met Parkmobile app

Apps Met de Parkmobile app komt er een einde aan het bij de parkeermeter zoeken naar kleingeld. Ook doet het er niet meer toe of er nog voldoende tegoed staat op de chipknip als je over de Parkmobile app beschikt.
Update: Parkmobile 2.0

Update: Parkmobile 2.0

Apps Vorige week is de applicatie van Parkmobile van een update voorzien. Deze update brengt veel slimme, nieuwe functies naar de applicatie. Zo is het bijvoorbeeld vanaf versie 2.0 mogelijk om te zien wat parkeerzones per uur kosten. Voorheen zag je dit pas achteraf. Ook is het mogelijk om parkeerzones bij 'favorieten' op te slaan, zodat je een stuk sneller de juiste zone bij de hand hebt om je auto aan te melden.
Parkmobile vanaf vandaag in de App Store

Parkmobile vanaf vandaag in de App Store

Apps De officiële applicatie van Parkmobile staat vanaf nu in de App Store. De applicatie is gratis te downloaden uit de softwarewinkel. Om de applicatie te gebruiken heb je wel een account nodig. Deze kan je voor 2,50 registreren via de website van Parkmobile. Als je een account hebt, kan je beginnen met het parkeren met Parkmobile.
(P)review: Parkmobile

(P)review: Parkmobile

Apps De afgelopen dagen heb ik de preview van de officiële applicatie van Parkmobile mogen testen. Deze applicatie gaat vanaf morgen voor sommige mensen de parkeerautomaat vervangen. Je kan hiermee namelijk digitaal parkeergeld betalen in meer dan 20 steden. Je hoeft je alleen maar te registreren, en vervolgens op de startknop te tikken als je klaar bent met parkeren.
Aankondiging: Parkmobile iPhone-applicatie

Aankondiging: Parkmobile iPhone-applicatie

Apps Parkmobile is een dienst die de parkeerautomaat overbodig maakt. Door middel van een telefoontje of een smsje kan je aangeven dat je geparkeerd hebt op een bepaalde plek. Na afloop van de parkeeractie kan je jezelf afmelden. De kosten voor het parkeren worden vervolgens aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

Download onze app

Download onze app