Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Parkeren

Verdien geld met de app Parkmobile op je iPhone

Verdien geld met de app Parkmobile op je iPhone

Apps Met de app Parkmobile op je iPhone is het eenvoudig om je parkeertijd aan- en af te melden. Betalen doe je aan het einde van de maand via een automatische incasso. De app heeft nu een update ondergaan, waarbij je geld kunt verdienen en geld kunt besparen.
Update Yellowbrick parkeer app

Update Yellowbrick parkeer app

Apps Vandaag lanceert Yellowbrick een update van haar parkeer app. De verbeterde versie heeft meer functionaliteiten, werkt sneller en ziet er overzichtelijker uit.
Update: Parkmobile 2.0

Update: Parkmobile 2.0

Apps Vorige week is de applicatie van Parkmobile van een update voorzien. Deze update brengt veel slimme, nieuwe functies naar de applicatie. Zo is het bijvoorbeeld vanaf versie 2.0 mogelijk om te zien wat parkeerzones per uur kosten. Voorheen zag je dit pas achteraf. Ook is het mogelijk om parkeerzones bij 'favorieten' op te slaan, zodat je een stuk sneller de juiste zone bij de hand hebt om je auto aan te melden.
Applicatie Parkeren gratis tot 1 oktober

Applicatie Parkeren gratis tot 1 oktober

Apps Wanneer je een auto hebt en naar een andere stad gaat klamp je bijna altijd met het parkeerprobleem. Het is erg duur, of je vindt geen geschikte parkeergelegenheid. Met de…
Parkmobile vanaf vandaag in de App Store

Parkmobile vanaf vandaag in de App Store

Apps De officiële applicatie van Parkmobile staat vanaf nu in de App Store. De applicatie is gratis te downloaden uit de softwarewinkel. Om de applicatie te gebruiken heb je wel een account nodig. Deze kan je voor 2,50 registreren via de website van Parkmobile. Als je een account hebt, kan je beginnen met het parkeren met Parkmobile.
(P)review: Parkmobile

(P)review: Parkmobile

Apps De afgelopen dagen heb ik de preview van de officiële applicatie van Parkmobile mogen testen. Deze applicatie gaat vanaf morgen voor sommige mensen de parkeerautomaat vervangen. Je kan hiermee namelijk digitaal parkeergeld betalen in meer dan 20 steden. Je hoeft je alleen maar te registreren, en vervolgens op de startknop te tikken als je klaar bent met parkeren.
Aankondiging: Parkmobile iPhone-applicatie

Aankondiging: Parkmobile iPhone-applicatie

Apps Parkmobile is een dienst die de parkeerautomaat overbodig maakt. Door middel van een telefoontje of een smsje kan je aangeven dat je geparkeerd hebt op een bepaalde plek. Na afloop van de parkeeractie kan je jezelf afmelden. De kosten voor het parkeren worden vervolgens aan het eind van de maand van je rekening afgeschreven.

Download onze app

Download onze app