Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

OSX

App Stores zijn tijdelijk slecht bereikbaar

App Stores zijn tijdelijk slecht bereikbaar

Nieuws Sinds gisteravond zijn de App Stores slecht bereikbaar in de hele wereld. Eerst was hier geen officiële verklaring voor, maar sinds vanochtend heeft Apple de ontwikkelaars meer duidelijkheid gegeven. In een mail die Apple naar de ontwikkelaars heeft gestuurd, staat dat Apple op dit moment bezig is met groot onderhoud van de App Stores en het systeem hierachter.
De WWDC-video’s staan online

De WWDC-video’s staan online

Nieuws Vannacht zijn de video's van het WWDC gepubliceerd. Twee weken geleden vond de World Wide Developers Conference plaats in het Moscone Center in Amerika. Tijdens deze conferentie werden er tientallen workshops en lezingen gehouden. Deze bijeenkomsten kan je stuk voor stuk terugkijken via de website voor ontwikkelaars van Apple.
Snow Leopard staat een jailbreak niet in de weg

Snow Leopard staat een jailbreak niet in de weg

Nieuws De nieuwe versie van OSX, Snow Leopard, staat een jailbreak van de iPhone of iPod niet in de weg volgens het Dev-Team. De tools van het team werken namelijk probleemloos met Snow Leopard. De eerste problemen worden verwacht bij de release van iTunes 9.
Windows is de grote verliezer

Windows is de grote verliezer

Nieuws In een recent onderzoek is bekend geworden dat het aantal systemen dat draait onder windows is afgenomen. Dit onderzoek laat zien dat Mac's en smartphones een steeds groter deel van het internet verkeer dekken.

Download onze app

Download onze app