Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Opera Mini

Opera Mini heeft 2,6 miljoen iPhone- en iPod-gebruikers

Opera Mini heeft 2,6 miljoen iPhone- en iPod-gebruikers

Apps De browser 'Opera Mini' heeft 2,6 miljoen iPhone- en iPod-gebruikers. Dit heeft Opera bekend gemaakt middels een recent gepubliceerd rapport. In het rapport staat niet vermeld hoeveel gebruikers er ook daadwerkelijk dagelijks gebruik maken van de alternatieve browser. Dit is erg jammer, want deze cijfers zeggen meer over de browser.
Opera Mini heeft nu al meer dan een miljoen gebruikers

Opera Mini heeft nu al meer dan een miljoen gebruikers

Apps De browser Opera Mini staat sinds dinsdag in de App Store. De alternatieve browser is erg veel in het nieuws geweest de afgelopen dagen. Dit was niet zonder resultaat, want inmiddels is de applicatie al meer dan een miljoen keer gedownload. Dit is een zeer goede prestatie van de ontwikkelaars van Opera, want niet veel ontwikkelaars doen dit ze na.
Opera Mini staat vanaf nu in de App Store

Opera Mini staat vanaf nu in de App Store

Apps Apple heeft Opera Mini vannacht goedgekeurd voor de App Store. Het bedrijf dat Opera Mini voor de iPhone heeft ontwikkeld heeft de applicatie meteen in de App Store gezet. De browser is dus vanaf nu gratis te downloaden uit de App Store. Inmiddels hebben heel veel iPhone-gebruikers dit al gedaan, want de applicatie staat nu al op de tweede plaats van 'Top 25 gratis'.
Aankondiging: Opera Mini op de iPhone?

Aankondiging: Opera Mini op de iPhone?

Apps Opera heeft weer Opera Mini aangekondigd voor de iPhone. Vorig jaar deed Opera ook al een poging om hun browser in de App Store te krijgen, maar Apple wees deze applicatie af. Inmiddels denkt Opera dat de browser helemaal voldoet aan de regels van Apple, maar toch worden de kansen van Opera niet hoog geschat voor deze poging.

Download onze app

Download onze app