Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

NFC

Apple bewust langzamer met NFC technologie

Apple bewust langzamer met NFC technologie

Nieuws Er gaan geruchten dat de iPhone 5 gaat beschikken over een NFC chip, met een dergelijke chip kan de gebruiker betalen in winkels met de iPhone. Apple is echter niet…
iPhone 5 – Wat we graag willen zien

iPhone 5 – Wat we graag willen zien

Nieuws Speculaties. Daar draait het allemaal om als we het hebben over de volgende generatie iPhone. Wat gaat er nu veranderen? Niemand weet het nog echt. We mogen er wel vanuit gaan dat Apple een beetje rekening houdt met wat de consument graag terugziet in de nieuwe iPhone 5.
Ervaringen: Mobiel betalen bij Albert Heijn

Ervaringen: Mobiel betalen bij Albert Heijn

Apps Sinds deze week experimenteert de Rabobank met een nieuwe manier van betalen in Amsterdam. Bij de Albert Heijn to go bij het WTC in Amsterdam kan je nu namelijk 'mobiel betalen'. Je kan in deze winkel gratis een nfc-sticker ophalen, die je vervolgens online kan koppelen aan een Minitix-account. Dit klinkt in theorie allemaal leuk, maar werkt het ook echt?
Gerucht: NFC-chip in de iPhone 5 en iPad 2

Gerucht: NFC-chip in de iPhone 5 en iPad 2

Nieuws Volgens Envisioneering Group gaat Apple een Near Field Communication-chip in de volgende iPhone en iPad verwerken. Met deze chip gaat Apple in de toekomst een eigen betalingssysteem maken, waarmee je contactloos betalingen kan uitvoeren in winkels. Door de populariteit van de iPhones en iPads moet deze manier van betalen erg snel aantrekkelijk worden voor winkels.
Gerucht: NFC in de volgende iPhone

Gerucht: NFC in de volgende iPhone

Nieuws Apple heeft een NFC-expert aangenomen. Dit zou erop kunnen wijzen dat Apple van plan is om NFC in de volgende iPhone te verwerken. Met deze techniek kunnen heel veel patenten gerealiseerd worden. Een iPhone kan hierdoor bijvoorbeeld als ticket, digitale portemonnee of informatie scherm in een museum dienen.

Download onze app

Download onze app