Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Navigon

Je iPhone gebruiken in de auto

Je iPhone gebruiken in de auto

Tips Ook wanneer je een lange rit in de auto maakt naar je vakantiebestemming, bijvoorbeeld naar Italië of naar Frankrijk, kan je iPhone handig zijn. Natuurlijk moet je beide handen op het stuur houden, maar de bijrijder kan de iPhone prima gebruiken of je kan de iPhone contact laten maken met het systeem in je auto.
Update en korting voor Navigon

Update en korting voor Navigon

Apps Het bekende navigatiesysteem voor de iPhone, Navigon, heeft een update naar 2.1 gekregen. Ook zijn alle apps van Navigon tot en met 16 juli afgeprijsd, handig als je met de…
Navigon introduceert Traffic4All

Navigon introduceert Traffic4All

Apps Navigon bestaat deze maand precies twintig jaar. Om dit te vieren heeft het bedrijf een gratis applicatie voor alle iOS-gebruikers in de App Store gezet. Deze applicatie heet 'Traffic4All'. Met Traffic4All kan je gemakkelijk bekijken of je een file gaat tegenkomen tijdens je autorit. De applicatie kan zelfs voorspellen of er files op je route ontstaan de komende uren.
Update: Navigon T-Mobile 1.4.0

Update: Navigon T-Mobile 1.4.0

Nieuws De exclusieve versie van Navigon voor T-Mobile gebruikers is geüpdatet. In deze update zijn de kaarten vernieuwd. De vorige kaarten waren op een aantal plekken gedateerd in verband met wegwerkzaamheden…
Ook korting bij in-app aankopen Navigon Select

Ook korting bij in-app aankopen Navigon Select

Apps T-Mobile heeft sinds enkele maanden een deal met de ontwikkelaars van Navigon. Door deze deal kunnen klanten van T-Mobile gratis een beperkte versie van de navigatie-software van Navigon downloaden en gebruiken. Binnen deze software kan je extra kaarten kopen. Deze kaarten zijn ter gelegenheid van de tweemiljoenste klant van Navigon nu aan te schaffen met 25% korting.
Tijdelijk korting op Navigon-applicaties

Tijdelijk korting op Navigon-applicaties

Apps iPhone-gebruikers kunnen tijdelijk de applicaties van Navigon met korting aanschaffen via de App Store. Tijdelijk geven de ontwikkelaars tot 50 procent korting op hun applicaties én in-app aankopen. Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst veertig euro bij de grote 'Europa'-versies.
Tijdelijk 25% korting op de Navigon-carkit

Tijdelijk 25% korting op de Navigon-carkit

Nieuws Navigon heeft al enkele maanden een carkit te koop voor de iPhone. Met deze carkit kan je je iPhone aan de voorruit van je auto bevestigen om navigatie-applicaties te gebruiken tijdens het rijden. Navigon heeft zojuist via een nieuwsbrief laten weten dat de carkit voor de iPhone 4 tijdelijk in de aanbieding is. Wie de speciale actiecode 'carkit2011' gebruikt, krijgt 25% korting op de houder.
Navigon voor T-Mobile klanten werkt tijdelijk niet [update]

Navigon voor T-Mobile klanten werkt tijdelijk niet [update]

Apps De Navigon-applicatie voor T-Mobile klanten geeft sinds vanochtend een foutmelding bij het opstarten. In de foutmelding staat dat de applicatie niet werkt met de simkaart die in het toestel geplaatst is. Dit ligt echter niet aan je simkaart, maar aan de systemen achter de applicatie. Waarschijnlijk wordt de link niet meer gelegd tussen de simkaarten, en het klantensysteem van T-Mobile.
Navigon geeft tientallen euro’s korting

Navigon geeft tientallen euro’s korting

Apps Navigon geeft tijdelijk tientallen euro's korting op hun navigatie-applicaties. De korting kan oplopen tot 30 euro. De volledige applicaties van Navigon zijn een stuk beter dan de gratis versie van T-Mobile. De kaarten in de betaalde applicaties zijn bijvoorbeeld allemaal in 3D te bekijken.
Nieuws rondom Navigon, TomTom en de iPhone 4

Nieuws rondom Navigon, TomTom en de iPhone 4

Apps Er is de laatste paar dagen veel nieuws over de iPhone 4 en navigatie. Waar eerst Navigon en T-Mobile samen navigatie uitbrachten voor T-Mobile klanten, is er nu veel te…
Gratis Navigon navigatie voor alle T-Mobile klanten

Gratis Navigon navigatie voor alle T-Mobile klanten

Apps T-Mobile biedt alle klanten vanaf vandaag gratis Navigon navigatie software aan. Dit doen ze in samenwerking met Navigon. In de App Store staat vanaf vandaag, woensdag 1 september, een applicatie die 'Navigon select T-Mobile Exclusief Editie' heet. Deze applicatie checkt bij het opstarten of je een simkaart van T-Mobile in je telefoon hebt zitten.
Navigon geeft 50% korting op de navigatiesoftware

Navigon geeft 50% korting op de navigatiesoftware

Apps De applicaties van Navigon staan precies één jaar in de App Store. Deze gelegenheid laat het bedrijf niet ongemerkt voorbij gaan, want ze geven alle nieuwe gebruikers 50% korting op de aanschaf van de software. De Europa-versie kost hierdoor nog maar 44,99. Hiervoor kan je normaal gesproken nog niet eens de BeNeLux-versie van de navigatiesofware kopen.
Update: Navigon 1.6

Update: Navigon 1.6

Apps Vannacht is er een update van Navigon in de App Store verschenen. Er zijn veel veranderingen in de nieuwe versie van de navigatiesoftware te vinden. Een voorbeeld hiervan is het vernieuwde 'Point of interest'-scherm. In dit scherm zie je vanaf nu de actuele weerinformatie en parkeermogelijkheden bij de POI.
Aankondiging: Navigon voor iOS 4

Aankondiging: Navigon voor iOS 4

Nieuws Vorige week maakte TomTom bekend dat ze een update in de planning hebben voor iOS 4. Hierdoor kan de applicatie onder andere gebruikt worden bij het multitasken. Vandaag maakten de ontwikkelaars van Navigon ook bekend dat er een update aan zit te komen. De nieuwe functies in de update zien er hetzelfde uit als de nieuwe functies van TomTom.
Voor 79 cent navigeren met NaviCat

Voor 79 cent navigeren met NaviCat

Apps Navigatiesoftware is over het algemeen erg duur. TomTom en Navigon kosten gemiddeld meer dan 60 euro. Er staan in de App Store ook navigatie-applicaties die goedkoper zijn, en er stond zelf een applicatie die helemaal gratis was. De goedkoopste navigatiesoftware is 79 cent op dit moment. Deze gemakkelijke software heet NaviCat.

Download onze app

Download onze app