Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Multitasking

Google Latitude vanaf vandaag in de App Store

Google Latitude vanaf vandaag in de App Store

Apps Vandaag is de applicatie Google Latitude in de App Store verschenen. Deze applicatie werd lange tijd door Apple geweigerd, waardoor Google zelfs een officiële web-applicatie voor de dienst uitbracht. De applicatie geeft real-time door waar je je bevindt, zodat je vrienden kunnen zien of je op dit moment bij ze in de buurt bent.
MobileMe Gallery nu universeel met multitasking

MobileMe Gallery nu universeel met multitasking

Apps Apple heeft vannacht haar MobileMe Gallery applicatie geupdate naar versie 1.2. In deze versie is het een universele applicatie geworden en ziet het er op de iPad erg mooi uit.…
Update: Nu 4.1

Update: Nu 4.1

Apps De applicatie van Nu.nl is voorzien van een update. Deze update brengt onder andere pull-to-update naar de applicatie. Deze functie kennen we op dit moment al van de officiële applicatie van Twitter, de officiële applicatie van Hyves en de officiële applicatie van Foursquare. Peperzaken, het bedrijf achter de applicatie van Nu.nl, heeft naast pull-to-update ook ondersteuning voor multitasking en het Retina-display in de applicatie gebouwd.
Update: Flickr ondersteunt multitasking

Update: Flickr ondersteunt multitasking

Apps Goed nieuws voor de trouwe gebruikers van Flickr, want de applicatie heeft zojuist een update gekregen waardoor ook bij deze onder andere multitasking mogelijk gemaakt wordt. De nieuwe update 1.2 heeft naast zijn oude ook nog enkele nieuwe opties.
Update: Navigon 1.6

Update: Navigon 1.6

Apps Vannacht is er een update van Navigon in de App Store verschenen. Er zijn veel veranderingen in de nieuwe versie van de navigatiesoftware te vinden. Een voorbeeld hiervan is het vernieuwde 'Point of interest'-scherm. In dit scherm zie je vanaf nu de actuele weerinformatie en parkeermogelijkheden bij de POI.
Update: iDisk 1.2

Update: iDisk 1.2

Apps Apple heeft de MobileMe-applicatie 'iDisk' voorzien van een update. Door deze update is de applicatie geschikt voor de iPad én iOS 4. Apple heeft verschillende opties voor multitasking in de applicatie verwerkt. Je kan bijvoorbeeld je muziek van je iDisk door laten spelen terwijl je een andere applicatie gebruikt.
Update: Spotify 0.4.7 met multitasking

Update: Spotify 0.4.7 met multitasking

Apps Een paar dagen geleden hebben de ontwikkelaars van de muziekdienst 'Spotify' hun applicatie van een update voorzien. Deze update brengt de veelgevraagde functie 'multitasking' naar de applicatie. Door de update kan je de muziek van de applicatie blijven luisteren terwijl je bezig bent met een andere applicatie.
Update: Facebook 3.1.4

Update: Facebook 3.1.4

Apps De applicatie van Facebook is vannacht voorzien van een update. Deze update maakt de applicatie geschikt voor iOS 4 en de iPhone 4. De applicatie kan na de update gebruikmaken van het zogenaamde 'Fast App Switching'. Hierdoor herinnert de applicatie zich waar je mee bezig was voordat je de applicatie afsloot. Hierdoor kan je sneller opstarten zonder dat je weer helemaal opnieuw hoeft te beginnen.
Multitasken met ‘Twitter for iPhone’ 3.0.1

Multitasken met ‘Twitter for iPhone’ 3.0.1

Apps De applicatie 'Twitter for iPhone' is deze week voorzien van een update. Door de update kan je de applicatie nu gebruiken tijdens het multitasken. Door het multitasken kan je bijvoorbeeld het uploaden van media en tweets door laten gaan terwijl je iets anders aan het doen bent op je iPhone. Hierdoor kan je gewoon doorwerken als je een foto aan het uploaden bent met een GPRS-verbinding.
TomTom app krijgt update 1.4

TomTom app krijgt update 1.4

Apps TomTom heeft zojuist een update voor zijn bekende navigatie applicaties geïntroduceerd. Deze nieuwe versie 1.4 is compatibel met de iOS 4 en maakt gebruik van onder andere de multitaskingmogelijkheid.
iOS 4 is beschikbaar

iOS 4 is beschikbaar

Nieuws Apple heeft zojuist iOS 4 beschikbaar gemaakt voor de iPhone- en iPod Touch-gebruikers. De update is verkrijgbaar via iTunes. Nadat je de update op je toestel hebt gezet, zal je veel veranderingen opmerken. Er zijn namelijk tientallen nieuwe functies aan de firmware toegevoegd door de ontwikkelaars van Apple. Één van deze veranderingen is multitasking.
Skype: ‘Update voor iOS 4 komt binnenkort’

Skype: ‘Update voor iOS 4 komt binnenkort’

Apps Vandaag komt iOS 4 beschikbaar voor iPhone-gebruikers. Deze firmware brengt veel nieuwe functies met zich mee. Onder deze nieuwe functies bevindt zich onder andere multitasking. Tijdens de keynote werd dit onder andere getoond met een update van de applicatie van Skype. Skype heeft zojuist verklaard dat deze update binnenkort naar de App Store komt.
Redsn0w activeert multitasking op elk toestel

Redsn0w activeert multitasking op elk toestel

Nieuws Vanaf iOS 4 kunnen iPhone 3GS-, iPod Touch 3G en iPhone 4-gebruikers gebruik maken van multitasking op hun toestel. Alle andere iPhones en iPods kunnen hier officieel geen gebruik van maken. Redsn0w brengt hier verandering in, want als je bijvoorbeeld een iPhone 3G met iOS 4 jailbreakt, kan je multitasking activeren. Hier hoef je verder zelf niets meer voor te doen.
Aankondiging: TomTom update ondersteunt multitasken

Aankondiging: TomTom update ondersteunt multitasken

Apps TomTom heeft officieel aangekondigd dat er een update zal komen. Door de update zal de navigatie-applicatie multitasken ondersteunen. Dit betekent dat de gesproken aanwijzingen door zullen gaan als je bezig bent in een andere applicatie op de iPhone. Dit klinkt misschien eng tijdens het rijden, maar er zijn tal van voorbeelden te bedenken wanneer dit handig kan zijn.
Update: Radio apps publieke omroep

Update: Radio apps publieke omroep

Apps De publieke omroep heeft vannacht haar zes radio applicaties van een update voorzien. Met de applicaties kan je radio luisteren naar Radio 1 tot en met Radio 6 inclusief 3FM.…

Download onze app

Download onze app