Malware

Malware in App Store opgedoken

Malware in App Store opgedoken

1 min
Nieuws
Nadat eerder al een aantal apps uit de App Store konden crashen, is er nu voor de eerste keer malware ontdekt in de App Store. De problemen met de apps zijn inmiddels weer opgelost. Veel gebruikers zijn er overigens niet getroffen door de crashende apps.
iPhone bijna vijf jaar zonder malware

iPhone bijna vijf jaar zonder malware

1 min
Nieuws
De Apple iPhone bestaat dit jaar vijf jaar. Op zich al reden voor een feestje, maar helemaal omdat er tot op heden geen enkele malware is verschenen voor de iPhone met het iOS besturingssysteem. En dat valt natuurlijk enorm te prijzen volgens Mikko Hypponen van F-Secure.
iOS veiliger dan Android

iOS veiliger dan Android

1 min
Nieuws
Apple systemen staat er om bekend om weinig tot geen gevoeligheid te hebben voor spyware of virussen. Dit is voor de mobiele producten geen uitzondering, terwijl Android toestellen juist gevaarlijker blijken te worden.
Malware  iPhone/Privacy.A steelt informatie van iPhones

Malware iPhone/Privacy.A steelt informatie van iPhones

1 min
Nieuws
Beveiligingsbedrijf Intego meldt dat er op dit moment malware verspreid wordt die informatie van iPhone steelt. Computers met Windows, OSx en linux zijn gevoelig voor de malware. Als je computer besmet is met de malware, zal de computer opzoek gaan naar iPhones in het netwerk waar je computer mee verbonden is. Als er jailbroken iPhones met open-SSH (standaardinstellingen) met het netwerk verbonden zijn, wordt er persoonlijke informatie vanaf gestolen.

Download onze app

Download onze app