Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Macworld

OMT geeft overzicht van Macworld 2009

OMT geeft overzicht van Macworld 2009

Nieuws De website OneMoreThing was afgelopen Macworld aanwezig in San Francisco. Hiervan hebben zij uitgebreid verslag gedaan, en nu zijn de 9 reportages die zij gemaakt hebben samen op 1 pagina te vinden. Het is de moeite waard om eens te kijken, als je wat meer over Apple te weten wilt komen.
Wat gaat Apple doen in januari 2010?

Wat gaat Apple doen in januari 2010?

Nieuws Dit jaar was Apple voor de laatste keer aanwezig op de Macworld expo, een 'traditioneel' evenement waar Apple jaarlijks haar nieuwe producten aankondigt. Nu Macworld voor Apple verleden tijd is, reizen er weer geruchten over het internet wat Apple volgend jaar januari gaat doen.
Geen groot iPhone nieuws op MacWorld 2009

Geen groot iPhone nieuws op MacWorld 2009

Nieuws Zojuist is de keynote op MacWorld 2009 afgelopen. Deze keynote is normaal gesproken het jaarlijkse hoogtepunt waarin Apple haar nieuwste producten presenteert. De laatste weken is er veelvuldig gespeculeerd over de mogelijke aankondiging van een iPhone Nano op MacWorld. We kunnen nu concluderen dat deze er (op de korte termijn) niet komt.
Steve Jobs reageert op geruchten

Steve Jobs reageert op geruchten

Nieuws Apple CEO Steve Jobs heeft in een bericht op apple.com gereageerd op de geruchten dat de Apple CEO ernstig ziek zou zijn. De  geruchten draaiden weer op volle toeren sinds Apple aankondigde dat niet Steve Jobs, maar Phil Schiller de traditionele Apple keynote op Macworld gaat  houden.
Blijf op de hoogte van Macworld: iPhoned Liveblog

Blijf op de hoogte van Macworld: iPhoned Liveblog

Nieuws Aanstaande dinsdag is het zover, Macworld 2009 gaat van start, en word ingeluid door Steve Jobs Phil Schiller met zijn keynote waar alle nieuwe producten van Apple worden aangekondigd. iPhoned.nl gaat jullie op de hoogte houden van alle nieuwe producten door middel van live blogging!
Komt Apple met Netbook en Nano?

Komt Apple met Netbook en Nano?

Nieuws De geruchten over de 'philnote', de keynote van Phil Schiller die gehouden zal worden tijdens macworld begin volgend jaar, stromen binnen: Zo hoorden we over een iPhone Nano, en ook zou er op korte termijn een Apple Netbook aankomen.
Apple’s laatste keer op Macworld

Apple’s laatste keer op Macworld

Nieuws Apple heeft bekend gemaakt dat zij in 2009 voor de laatste keer aanwezig zullen zijn op Macworld, met als rede dat het niet meer genoeg meer oplevert in vergelijking met reclame en dergelijke.

Download onze app

Download onze app