Macworld

Video: van iPhone foto tot magazinecover

Video: van iPhone foto tot magazinecover

Nieuws De fotograaf Peter Belanger heeft een bezienswaardige time-lapse video op zijn persoonlijke website geplaatst [video]. De drie minuten durende clip toont in versnelling hoeveel werk en tijd er niet kruipt in de nieuwe cover van Macworld. Op deze cover zijn twee op elkaar liggende iPhone modellen te zien. Eerst wordt alle belichting ingesteld, vervolgens worden verscheidene foto's genomen met telkens andere instellingen en tenslotte wordt alles nog eens verduidelijkt en mooi afgelijnd met fotobewerkingssoftware.
OMT geeft overzicht van Macworld 2009

OMT geeft overzicht van Macworld 2009

Nieuws De website OneMoreThing was afgelopen Macworld aanwezig in San Francisco. Hiervan hebben zij uitgebreid verslag gedaan, en nu zijn de 9 reportages die zij gemaakt hebben samen op 1 pagina te vinden. Het is de moeite waard om eens te kijken, als je wat meer over Apple te weten wilt komen.
Wat gaat Apple doen in januari 2010?

Wat gaat Apple doen in januari 2010?

Nieuws Dit jaar was Apple voor de laatste keer aanwezig op de Macworld expo, een 'traditioneel' evenement waar Apple jaarlijks haar nieuwe producten aankondigt. Nu Macworld voor Apple verleden tijd is, reizen er weer geruchten over het internet wat Apple volgend jaar januari gaat doen.
Geen groot iPhone nieuws op MacWorld 2009

Geen groot iPhone nieuws op MacWorld 2009

Nieuws Zojuist is de keynote op MacWorld 2009 afgelopen. Deze keynote is normaal gesproken het jaarlijkse hoogtepunt waarin Apple haar nieuwste producten presenteert. De laatste weken is er veelvuldig gespeculeerd over de mogelijke aankondiging van een iPhone Nano op MacWorld. We kunnen nu concluderen dat deze er (op de korte termijn) niet komt.
MacWorld 2009 (live blog)

MacWorld 2009 (live blog)

Nieuws Vandaag om 18.00u startte de jaarlijkse keynote op het ‘MacWorld’ event in San Francisco. Wij deden ‘live’ verslag doen van de nieuwtjes die hier werden gepresenteerd. Het live blog kan je eenvoudig teruglezen.
Reminder: Vanavond Macworld live!

Reminder: Vanavond Macworld live!

Nieuws Vanavond is het dan eindelijk zover: Macworld 2009, het evenement waar vele nieuwe Apple-producten aangekondigd gaan worden. Wij doen hier met tekst, foto, en uitleg verslag van, en nodigen jullie van harte uit om vanavond iets voor zessen aan te schuiven op iPhoned.nl.
Steve Jobs reageert op geruchten

Steve Jobs reageert op geruchten

Nieuws Apple CEO Steve Jobs heeft in een bericht op apple.com gereageerd op de geruchten dat de Apple CEO ernstig ziek zou zijn. De  geruchten draaiden weer op volle toeren sinds Apple aankondigde dat niet Steve Jobs, maar Phil Schiller de traditionele Apple keynote op Macworld gaat  houden.
Blijf op de hoogte van Macworld: iPhoned Liveblog

Blijf op de hoogte van Macworld: iPhoned Liveblog

Nieuws Aanstaande dinsdag is het zover, Macworld 2009 gaat van start, en word ingeluid door Steve Jobs Phil Schiller met zijn keynote waar alle nieuwe producten van Apple worden aangekondigd. iPhoned.nl gaat jullie op de hoogte houden van alle nieuwe producten door middel van live blogging!
Komt Apple met Netbook en Nano?

Komt Apple met Netbook en Nano?

Nieuws De geruchten over de 'philnote', de keynote van Phil Schiller die gehouden zal worden tijdens macworld begin volgend jaar, stromen binnen: Zo hoorden we over een iPhone Nano, en ook zou er op korte termijn een Apple Netbook aankomen.
Apple’s laatste keer op Macworld

Apple’s laatste keer op Macworld

Nieuws Apple heeft bekend gemaakt dat zij in 2009 voor de laatste keer aanwezig zullen zijn op Macworld, met als rede dat het niet meer genoeg meer oplevert in vergelijking met reclame en dergelijke.
Kort: Undercover, OS X 10.5.6, en iPhone Nano

Kort: Undercover, OS X 10.5.6, en iPhone Nano

Nieuws Elecronic Arts heeft de game 'Need For Speed: Uncercover' voor de iPhone uitgesteld, de game zal dit jaar niet meer beschikbaar komen, en we zullen dus tot 2009 moeten wachten. Natuurlijk zijn er al vele alternatieven verkrijgbaar in de App Store.
Toch nog iPhone Nano?

Toch nog iPhone Nano?

Nieuws Eerder dit jaar waren er al geruchten over een iPhone Nano, een kleinere iPhone die voor iedereen toegankelijk zou zijn. Waar we al eerder schreven over de mogelijke komst van een iPhone Nano,  was het nu een tijdje stil, maar vandaag komen er weer veel geruchten binnen: Een kleine iPhone 3G, maar dan zonder 3G.
Patent: Besturing door licht?

Patent: Besturing door licht?

Nieuws Apple heeft iets gepatenteerd wat lijkt op iets wat al in de iPhone aanwezig is: Als je je iPhone tijdens het bellen tegen je hoofd houd, gaat het scherm van de iPhone uit. Apple heeft iets soortgelijks, maar dan uitgebreider gepatenteerd: Een scherm dat niet meer op één plek reageert op licht, maar over het gehele scherm. Zo zou een apparaat al kunnen reageren als je vinger in de buurt is.
32GB iPhone tijdens Macworld

32GB iPhone tijdens Macworld

Nieuws De eerste geruchten over Macworld 2009, dat zich over ruim een maand weer in San Francisco afspeelt, stromen weer binnen. Zo zal er tijdens Macworld na de iPod Touch 32GB ook een iPhone 3G met een geheugen capaciteit van 32GB uitkomen.

Download onze app

Download onze app