Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Layar

Vernieuwde Layar app nu beschikbaar

Vernieuwde Layar app nu beschikbaar

Apps Bij het Amsterdamse bedrijf Layar zijn ze de afgelopen maanden flink aan het vernieuwen geslagen. De vruchten van dat werk zijn nu voor iedereen te plukken: de volledig vernieuwde Layar app is nu te downloaden in de App Store.
Documentaire: Augmented reality

Documentaire: Augmented reality

Nieuws Augmented reality is de laatste tijd erg populair. Dit komt mede door de iPhone 3GS in combinatie met de applicatie 'Layar'. Ondanks dit feit weten nog veel mensen niet precies wat Augmented reality is. Twee studenten van de Vrije Universiteit van Amsterdam hebben een documentaire gemaakt over deze nieuwe realiteit. Na het zien van de documentaire ben je weer helemaal up-to-date over deze nieuwste technieken.
Interview over de Augmented reality flash mob

Interview over de Augmented reality flash mob

Nieuws Flash mobs zijn al enkele jaren erg populair. Op een afgesproken tijdstip komt een groep mensen bij elkaar op een drukbezochte openbare plek. Als iedereen aanwezig is start de groep met iets geks doen zoals op de grond liggen, dansen of zingen. Alle voorbijgangers staan dan vreemd te kijken. Morgen zal er een flash mob plaatsvinden op de Dam. Deze flash mob erg goed gebruik maken van de laatste technieken, want het is een augmented reality flash mob.
Virtueel eieren zoeken met Layar

Virtueel eieren zoeken met Layar

Nieuws Wie op deze tweede paasdag niet naar meubelboulevards wilt gaan, kan zich goed vermaken met de applicatie van Layar. Met de nieuwe 'laag' 'ei 2010' kan je virtueel eieren zoeken met augmented reality. Op dit moment zijn er ongeveer 85 eieren verstopt door heel Nederland. Als je een ei gevonden hebt, kan je kans maken op verschillende prijzen.
HydroTilt XL is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2009

HydroTilt XL is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2009

Apps Het iPhone-spel HydroTilt XL is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2009. De applicatie is genomineerd in de categorie 'Best Gaming Concept'.HydroTilt XL is de enige iPhone-applicatie in deze categorie. De applicatie maakt tevens kans op de publieksprijs, waarbij het publiek uiteraard kan stemmen op wie er moet winnen.
Layar staat in de App Store

Layar staat in de App Store

Apps De applicatie Layar staat sinds gisteren in de App Store. Met de applicatie Layar kan je augmented reality gebruiken om allerlei zaken op te zoeken. Je kan in deze gratis applicatie heel veel plug-ins gebruiken, zoals bijvoorbeeld die van wikipedia en die van Funda. Regelmatig zullen de ontwikkelaars van Layar nieuwe plug-ins toelaten.
Binnenkort in de App Store: Layar

Binnenkort in de App Store: Layar

Apps De politie Noord-Holland gaat als eerste korps ter wereld gebruikmaken van de applicatie Layar. Door de ingebruikname van Layar kunnen mensen met een iPhone 3GS  via hun telefoon zien waar het dichtsbijzijnste politiebureau is. Dit zie je niet simpel op een kaartje weergeven, maar je ziet dit door je camera op je scherm.

Download onze app

Download onze app