Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Krant

NRC Handelsblad brengt universele applicatie uit

NRC Handelsblad brengt universele applicatie uit

Apps Het NRC Handelsblad heeft deze week een nieuwe applicatie in de App Store gezet. Deze applicatie stelt je in staat om via de iPhone, iPod touch en iPad de krant te lezen. Dit was eerder ook al mogelijk met de applicaties 'NRC voor iPhone' en 'NRC voor iPad', maar de nieuwe applicatie voegt deze apps samen én voegt een aantal nieuwe functies toe.
Officiële applicatie van VK.nl

Officiële applicatie van VK.nl

Apps De Volkskrant is al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van applicaties voor iOS-apparaten. Deze week is er weer een nieuwe applicatie van de krant in de App Store verschenen. De applicatie VK.nl Mobile is een app waarmee je alle artikelen, interviews en berichten van VK.nl kan lezen op je iPhone.
NRC Next vanaf nu ook op de iPhone te lezen

NRC Next vanaf nu ook op de iPhone te lezen

Apps Deze week is er een officiële applicatie van NRC Next in de App Store verschenen. Met deze applicatie kan je digitaal kranten aanschaffen en lezen. NRC heeft al een tijdje een vergelijkbare applicatie in de App Store staan. Met deze applicatie kan je het NRC handelsblad lezen. Beide applicaties zijn nu al erg populair, want beiden bevinden zich in de top 50 van de App Store.
De Telegraaf komt met krantenapplicatie

De Telegraaf komt met krantenapplicatie

Apps De Telegraaf heeft sinds vandaag een, door zichzelf ontwikkelde, nieuwe applicatie in de App Store staan. Dit is een ‘krantenapplicatie’; een concept dat we ook al kennen van het NRC…
NRC Handelsblad is klaar voor iPad

NRC Handelsblad is klaar voor iPad

Nieuws Het NRC Handelsblad gaat goed met de tijd mee en dus ook met de trends rondom de iPhone en de iPad. In het eerste kwartaal van 2010 hebben de iPhone gebruikers ruim 100.000 kranten gedownload middels de iPhone applicatie. Ook voor de iPad is het NRC Handelsblad helemaal klaar.
NRC Handelsblad: Oude en nieuwe kranten lezen op de iPhone

NRC Handelsblad: Oude en nieuwe kranten lezen op de iPhone

Apps Het NRC Handelsblad heeft al enige tijd een applicatie in de App Store staan. Met deze applicatie was het tot gisteren alleen mogelijk om een de krant van 'vandaag' te kopen, maar de ontwikkelaars hebben vannacht een leuke update in de App Store gezet. Door deze update kan je vanaf nu ook oudere kranten kopen. Je kan alle kranten kopen die niet ouder zijn dan 7 dagen. Na het kopen van de krant kan je deze lezen in de applicatie.
‘Trein’ in de media

‘Trein’ in de media

Apps De ontwikkelaar van de Trein applicatie, Dennis Stevense, is de afgelopen dagen erg veel in het nieuws. Hij heeft binnen 2 dagen enorm veel media-aandacht gehad. Hij was onder andere te zien, te horen of te lezen in het AD, op TMF, bij 'Goedemorgen Nederland' en bij radio 538.
Het Parool op de iPhone

Het Parool op de iPhone

Apps Er verschijnen steeds meer applicaties van Nederlandse kranten in de App Store. De laatste toevoeging is de applicatie van het Parool. Deze krant richt zich vooral op Amsterdams-nieuws, maar er verschijnen dagelijks ook veel artikelen die de moeite waard zijn voor mensen buiten Amsterdam omdat het over algemenere zaken gaat. Dit betekent dat de applicatie voor iedereen aantrekkelijk is.
Update: Telegraaf applicatie

Update: Telegraaf applicatie

Apps De applicatie van de Telegraaf is gisteren voorzien van een update. Deze update brengt de applicatie naar versie 2.0. Er zijn een aantal grote veranderingen doorgevoerd in deze versie. Het is vanaf deze versie onder andere mogelijk om artikelen offline op te slaan, meer sport-artikelen te lezen en meer voetbalstanden te zien.

Download onze app

Download onze app