iBooks: het complete overzicht

Rutger Otto
1 min leestijd
iBooks

iBooks stelt boekfanaten in staat om nog meer boeken te kopen en te lezen, zonder een hele tas vol literatuur te hoeven meeslepen. De app is gratis te downloaden in de App Store en te gebruiken met bijvoorbeeld je iPhone, iPad of iPod touch.

iBooks en de iBook Store

Via de iBook Store zijn nieuwe titels aan te schaffen, die je vervolgens direct in iBooks kunt lezen. De online boekenwinkel biedt een enorm aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken, waarvan er veel gratis te downloaden zijn. Zie je een boek dat je aanspreekt, dan kun je recensies bekijken en een voorproefje van het boek krijgen.

iBooks presenteert alle boeken die je hebt gekocht en ingeladen in een digitale boekenkast, zodat je gemakkelijk het overzicht behoudt. Je kunt de pagina’s van je digitale boek met je vinger omslaan, maar kunt ook doorlopend verticaal scrollen.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast is het mogelijk twee pagina’s tegelijkertijd weer te geven en de optionele wit-op-zwart-weergave leest rustiger als je in een donkere omgeving zit. Dankzij de integratie met iCloud zijn je digitale boeken ook makkelijk online of op andere apparaten te raadplegen.

iBooks archief

Bekijk archief (33 artikelen)
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's