Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iAds

iAd Gallery toont alle iAds

iAd Gallery toont alle iAds

Apps Gisteren is de applicatie 'iAd Gallary' in de App Store verschenen. Deze applicatie stelt je in staat om alle iAds te bekijken die op dit moment actief zijn. Apple heeft deze applicatie eigenlijk uitgebracht om nieuwe adverteerders over te halen om ook te adverteren op de iDevices, maar veel gewone gebruikers vinden de app ook interessant.
Toyota verkent Cydia

Toyota verkent Cydia

Nieuws Apple biedt al enkele maanden een advertentieplatform aan. Dit platform heet iAds. Bedrijven kunnen hiermee advertenties publiceren binnen applicaties, maar dat gebeurt nog niet veel. De minimale inleg is namelijk 500.000 dollar. Toyota heeft nu een goedkopere manier gevonden om te adverteren op iOS-apparaten: Themes in Cydia publiceren.
iOS 4 is beschikbaar

iOS 4 is beschikbaar

Nieuws Apple heeft zojuist iOS 4 beschikbaar gemaakt voor de iPhone- en iPod Touch-gebruikers. De update is verkrijgbaar via iTunes. Nadat je de update op je toestel hebt gezet, zal je veel veranderingen opmerken. Er zijn namelijk tientallen nieuwe functies aan de firmware toegevoegd door de ontwikkelaars van Apple. Één van deze veranderingen is multitasking.
De eerste iAd-banner is gespot

De eerste iAd-banner is gespot

Nieuws iOS 4 wordt bijna door Apple gelanceerd. Naast multitasking, folders en local notifications kunnen ontwikkelaars ook gebruik maken van iAds. Dit is een advertentiesysteem dat door Apple is ontwikkeld. Inmiddels is de eerste iAd-banner gespot. Het is een test advertentie om te kijken of het systeem werkt. Deze wordt op 1 juli automatisch vervangen voor een echte advertentie.
iPhone 4 – Steve Jobs presenteert de nieuwe iPhone

iPhone 4 – Steve Jobs presenteert de nieuwe iPhone

Nieuws Een aantal minuten geleden heeft Steve Jobs op het WWDC de beruchte Gizmodo iPhone aangekondigd. De iPhone waarvan we allang wisten dat hij aangekondigd zou worden is nu ook daadwerkelijk…
Firmware 4.0 uitgelicht: iAds

Firmware 4.0 uitgelicht: iAds

Nieuws Apple heeft de pers afgelopen donderdag een voorproefje gegeven van firmware 4.0 voor de iPhone, iPod Touch en iPad. De nieuwe firmware bevat meer dan honderd nieuwe functies, maar Apple heeft er 'slechts' zeven uitgebreid besproken. Één van deze functies is 'iAds'. Dit is een advertentie-platform dat door Apple gemaakt is voor de iPhones en iPods.

Download onze app

Download onze app