iAds

Apple-website-hacker gebruikte iAds voor hack

Apple-website-hacker gebruikte iAds voor hack

Nieuws De Turkse beveiligingsonderzoeker Ibrahim Balic heeft inmiddels al gemeld dat hij geen kwade bedoelingen had met zijn hack en heeft de voor zijn hack misbruikte bugs bij Apple achtergelaten. Deze zouden volgens de hacker onder andere in iAds zitten.
Apple verlaagt instaptarief van de iAds opnieuw

Apple verlaagt instaptarief van de iAds opnieuw

Nieuws Apple heeft opnieuw het instaptarief voor iAds verlaagd. Ooit was dit instaptarief 1 miljoen dollar, maar op dit moment is dit tarief 'slechts' 300.000 dollar. Apple heeft deze prijsverlaging doorgevoerd omdat er waarschijnlijk te weinig bedrijven zijn die willen adverteren met iAds. Door de drempel te verlagen, hoop Apple dus meer adverteerders aan te trekken.
iAds werken niet meer in apps voor kinderen

iAds werken niet meer in apps voor kinderen

Nieuws iAds werken niet meer in applicaties die gericht zijn op kinderen. Adverteerders willen dit niet meer omdat de producten waar het voor adverteert niet gericht zijn op kinderen. Mike Zornek…
iAd Gallery toont alle iAds

iAd Gallery toont alle iAds

Apps Gisteren is de applicatie 'iAd Gallary' in de App Store verschenen. Deze applicatie stelt je in staat om alle iAds te bekijken die op dit moment actief zijn. Apple heeft deze applicatie eigenlijk uitgebracht om nieuwe adverteerders over te halen om ook te adverteren op de iDevices, maar veel gewone gebruikers vinden de app ook interessant.
Toyota verkent Cydia

Toyota verkent Cydia

Nieuws Apple biedt al enkele maanden een advertentieplatform aan. Dit platform heet iAds. Bedrijven kunnen hiermee advertenties publiceren binnen applicaties, maar dat gebeurt nog niet veel. De minimale inleg is namelijk 500.000 dollar. Toyota heeft nu een goedkopere manier gevonden om te adverteren op iOS-apparaten: Themes in Cydia publiceren.
iAd-instapprijs verlaagd tot $500.000

iAd-instapprijs verlaagd tot $500.000

Nieuws Sinds iOS 4.0 kan je iAds tegenkomen in applicaties. Deze iAds zijn over het algemeen ontwikkeld door grote bedrijven. Dit kan ook haast niet anders, want je moest altijd minimaal één miljoen dollar investeren om iAds te kunnen publiceren in applicaties. Apple heeft vandaag aangekondigd dat deze instapkosten zijn verlaagd naar 500.000 dollar.
Apple publiceert video over iAds

Apple publiceert video over iAds

Nieuws Apple heeft deze week een video over iAds vrijgegeven. Deze video moet bedrijven overhalen om te adverteren op iOS-apparaten. In de promotie video toont Apple verschillende interactieve advertenties van onder andere Nissan en Unilever. Adidas heeft onlangs flink kritiek gegeven op de toelating tot het iAds-programma, en dus probeert Apple dit waarschijnlijk met de video te overstemmen.
‘iAds’ kostte Apple minstens een miljoen dollar

‘iAds’ kostte Apple minstens een miljoen dollar

Nieuws Apple lanceerde het advertentieplatform 'iAds' tegelijk met iOS 4.0. Die ging niet zonder slag of stoot, want de naam iAds was al in gebruik bij een ander bedrijf. De naam moest dus over gekocht worden door Apple. Onlangs is bekend geworden dat de naam 'iAds' Apple minstens een miljoen dollar heeft gekost.
Adidas brengt géén iAds meer uit

Adidas brengt géén iAds meer uit

Nieuws Adidas is bij de start van iAds aangekondigd als één van de grote adverteerders. Het bedrijf lijkt zich toch terug te trekken, want ze schijnen het niet eens te zijn met de regels van Apple. Apple zou namelijk meerdere malen hun iAd afgewezen te hebben omdat het niet mooi genoeg was.
iOS 4 is beschikbaar

iOS 4 is beschikbaar

Nieuws Apple heeft zojuist iOS 4 beschikbaar gemaakt voor de iPhone- en iPod Touch-gebruikers. De update is verkrijgbaar via iTunes. Nadat je de update op je toestel hebt gezet, zal je veel veranderingen opmerken. Er zijn namelijk tientallen nieuwe functies aan de firmware toegevoegd door de ontwikkelaars van Apple. Één van deze veranderingen is multitasking.
De eerste iAd-banner is gespot

De eerste iAd-banner is gespot

Nieuws iOS 4 wordt bijna door Apple gelanceerd. Naast multitasking, folders en local notifications kunnen ontwikkelaars ook gebruik maken van iAds. Dit is een advertentiesysteem dat door Apple is ontwikkeld. Inmiddels is de eerste iAd-banner gespot. Het is een test advertentie om te kijken of het systeem werkt. Deze wordt op 1 juli automatisch vervangen voor een echte advertentie.
iPhone 4 – Steve Jobs presenteert de nieuwe iPhone

iPhone 4 – Steve Jobs presenteert de nieuwe iPhone

Nieuws Een aantal minuten geleden heeft Steve Jobs op het WWDC de beruchte Gizmodo iPhone aangekondigd. De iPhone waarvan we allang wisten dat hij aangekondigd zou worden is nu ook daadwerkelijk…
Firmware 4.0 uitgelicht: iAds

Firmware 4.0 uitgelicht: iAds

Nieuws Apple heeft de pers afgelopen donderdag een voorproefje gegeven van firmware 4.0 voor de iPhone, iPod Touch en iPad. De nieuwe firmware bevat meer dan honderd nieuwe functies, maar Apple heeft er 'slechts' zeven uitgebreid besproken. Één van deze functies is 'iAds'. Dit is een advertentie-platform dat door Apple gemaakt is voor de iPhones en iPods.

Download onze app

Download onze app