Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Hyves

Dit zijn de 9 populairste sociale netwerken in Nederland

Dit zijn de 9 populairste sociale netwerken in Nederland

Nieuws Buzzcapture heeft het aantal Nederlandse social media-gebruikers in kaart gebracht, inclusief de apps die ze gebruiken. Hier kun je zien welke sociale netwerken in Nederland het populairst zijn, sinds 2005.
Update: Hyves 4.2.17724

Update: Hyves 4.2.17724

Apps Vandaag is er een update van de officiële van Hyves in de App Store verschenen. Deze update voegt 'Hyves Games' toe aan de applicatie, én werkt enkele bugs weg. De toevoeging van Hyves Games zorgt ervoor dat je nu spellen kan spelen via de applicatie. Je scores kan je vervolgens direct delen met je Hyves-vrienden.
Update: Hyves 4.2

Update: Hyves 4.2

Apps Vandaag is de officiële applicatie van Hyves van een update voorzien. Het is al enige tijd geleden dat de ontwikkelaars van de applicatie een update bij Apple indienden, en dus werd het volgens hen tijd voor een grote update. Deze nieuwe versie voegt onder andere extra notificaties toe aan de populaire Nederlandse applicatie.
Hyves Mobile zesde iPhone 4-aanbieder

Hyves Mobile zesde iPhone 4-aanbieder

Nieuws Vanaf vandaag gaat Hyves Mobile de iPhone 4 verkopen. Hyves Mobile is een dochterbedrijf van het grote sociale netwerk Hyves en richtte zich voorheen alleen op Android-telefoons. Het gaat de…
Update: Uitzending Gemist 1.2

Update: Uitzending Gemist 1.2

Apps De applicatie Uitzending Gemist is voorzien van een update. Deze update brengt verschillende nieuwe functies naar de video-applicatie. Je kan vanaf versie 1.2 bijvoorbeeld afleveringen delen via Twitter, Facebook en Hyves. De applicatie is speciaal voor deze functie helemaal opnieuw opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat alles veel sneller werkt.
Update: Hyves 3.2.6986

Update: Hyves 3.2.6986

Apps De ontwikkelaars van Hyves hebben een nieuwe versie van hun gelijknamige applicatie in de App Store gezet. Door deze nieuwe versie kan je chatten met je Hyves-vrienden die online zijn. Je kan de applicatie uitzetten zonder het gevoel te hebben dat je wat mist, want als iemand met je wilt chatten krijg je een push-berichtje van Hyves. Je kan dus 24 uur per dag online zijn.
Kwekker: Hyves chatten op de iPhone

Kwekker: Hyves chatten op de iPhone

Apps Vandaag is er een nieuwe applicatie in de App Store gekomen met de naam Kwekker. Met deze applicatie kan je met je Hyves vrienden chatten. Op de desktop kan dat…
Update: Myorder 1.4.0

Update: Myorder 1.4.0

Apps De applicatie MyOrder is gisteren van een update voorzien. De update brengt 'Hyves afrekenen' naar de applicatie. Dit betekent dat je vanaf nu ook je drankjes kan betalen via je Hyves-account. Je hebt vanaf nu dus keuze in betaalmogelijkheid. Voorheen kon je namelijk alleen betalen met minitix van de Rabobank of de opwaardeerkaart van MyOrder.
Update: Hyves 3.2

Update: Hyves 3.2

Apps De officiële applicatie van Hyves is vanochtend van een update voorzien. Deze update brengt twee belangrijke nieuwe functies met zich mee: Het uploaden van video's en het bekijken van netwerken. De eerste genoemde functie is helaas alleen beschikbaar voor de iPhone 3GS toestellen, en dus hebben de rest van de toestellen alleen iets aan het bekijken van netwerken.
Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.4

Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.4

Apps De '3Voor12 Luisterpaal'-applicatie is vanochtend voorzien van een update. Eind vorig jaar schreven we over de update naar versie 1.3. Hierin waren de sociale netwerken nieuw. Met één druk op de knop kan je sinds deze versie bijvoorbeeld Twitteren wat je luistert. Sinds vandaag, 12 januari, kan je ook je Hyves-vrienden laten zien wat je luistert.
Hyves nu met pushberichten.

Hyves nu met pushberichten.

Nieuws De Hyves applicatie heeft update 3.0.1 gekregen. Vanaf deze update kan je pushberichten krijgen als je een nieuw bericht hebt, een krabbel of een WWW van je vrienden. In het…
De iPhone met sociale netwerken (deel 2)

De iPhone met sociale netwerken (deel 2)

Apps Vorige week ben ik met een korte serie berichten begonnen over de iPhone met soicale netwerken. We worden de laatste tijd steeds meer belaagd met sociale netwerken. Veel Nederlanders hebben ondertussen al 3 of meer profielen op dit soort netwerken. Het kost steeds meer tijd om dit allemaal bij te houden, en dus probeer ik het allemaal wat makkelijker voor jullie te maken met deze serie berichten.
De iPhone met sociale netwerken (deel 1)

De iPhone met sociale netwerken (deel 1)

Apps Ruim 5 miljoen Nederlanders gebruiken op dit moment Hyves. Een groot deel van deze mensen gebruikt ook een ander sociaal netwerk. Om het bijwerken van deze netwerken wat makkelijker te maken, kan je gebruik maken van standaard diensten, in plaats van de diensten van de netwerken zelf. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld Twitter in plaats van de Wie Wat Waar-dienst van Hyves.
T-Mobile adverteert met de applicatie Hyves

T-Mobile adverteert met de applicatie Hyves

Nieuws We vinden steeds meer bushokjes met T-Mobile-posters erin. T-Mobile adverteert deze tijd met de App Store om de iPhone te promoten. Dit doet T-Mobile door verschillende Nederlandse applicaties aan te prijzen.
Verandering in het App Store waarderingssysteem

Verandering in het App Store waarderingssysteem

Apps Vandaag is voor het eerst opgemerkt dat Apple een verandering heeft aangebracht in het waarderingssysteem van de App Store. Vanaf nu staat bij elke review de versie van de applicatie waarover de reviewer schrijft, zodat duidelijk wordt of de review over een oude of een nieuwe versie gaat.

Download onze app

Download onze app