HTC

Minister in de problemen door promoten van iPhone 5

Minister in de problemen door promoten van iPhone 5

1 min
Nieuws
De Taiwanese minister van Informatie Hu Yu-wei is verantwoordelijk voor een grote rel rondom het promoten van de iPhone 5. Nadat hij een foto van de iPhone op zijn Facebook-pagina had gepost kreeg de minister genadeloze kritiek van de media. Waarom investeerde hij niet in de economie door het Taiwanese HTC te promoten?
HTC maakt geen inbreuk op patenten van Apple

HTC maakt geen inbreuk op patenten van Apple

1 min
Nieuws
De rechter heeft in het Verenigd Koninkrijk besloten dat HTC geen inbreuk heeft gemaakt op de patenten van Apple. Apple klaagde december vorig jaar het Taiwanese bedrijf namelijk aan, volgens Apple zou HTC namelijk inbreuk hebben gemaakt op maar liefst vier patenten met hun Android telefoons. Ongeldig De patenten waar…
Secret Story lanceert gesponsorde web-app

Secret Story lanceert gesponsorde web-app

1 min
Nieuws
Al een aantal weken zitten er een tiental Nederlanders opgesloten in een huis voor het programma 'Secret Story'. De programmamakers beloofden 'Reality 2.0' met social media, live streams en interactieve programma's, maar dit is om een aantal redenen niet op alle punten bereikt. De vraag naar een applicatie was bijvoorbeeld erg groot, en deze week hebben ze hier pas een oplossing voor bedacht.
iPhone 4 wint prijs voor beste smartphone

iPhone 4 wint prijs voor beste smartphone

1 min
Nieuws
Tijdens de GSMA Global Mobile Awards 2011 in Barcelona is de iPhone 4 gisteren gekozen als beste toestel van het jaar. Naast de iPhone 4 waren ook de HTC Desire,  LG Optimus 7, Blackberry Torch 9800 en Samsung Galaxy S genomineerd.
‘We gaan geen sorry zeggen dat we geen Apple zijn’

‘We gaan geen sorry zeggen dat we geen Apple zijn’

1 min
Nieuws
Nokia gaf onlangs een presentatie in Londen over de nieuwste toestellen. Op het podium zei Niklas Savander, directeur van NokiaMarkets, 'We gaan geen sorry zeggen dat we geen Apple zijn'. 'Nokia is gewoon Nokia. We gaan ons eigen weg met ons eigen producten'. Dagblad 'De Pers' pakte deze gelegenheid eens goed aan door de telefoonmerken met elkaar te vergelijken.
HTC wilt verkoopverbod op iPhone, iPad en iPod.

HTC wilt verkoopverbod op iPhone, iPad en iPod.

1 min
Nieuws
Dat smartphones geweldige apparaten zijn met allerlei leuke snufjes is voor vrijwel iedereen duidelijk. Elk bedrijf patenteert een unieke functie meteen, met als gevolg dat de wereld van smartphones uit patenten bestaat. Op de markt van smartphones maken de bedrijven gebruik van dit gegeven, er is altijd wel een rechtszaak…
HTC Magic – vanaf vandaag te koop bij Vodafone

HTC Magic – vanaf vandaag te koop bij Vodafone

2 min
Nieuws
Vodafone is vandaag gestart met de verkoop van de HTC Magic, het tweede toestel in Nederland op het Android platform. De HTC Magic is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone.  De provider hoopt hiermee een wapen in handen te hebben die de concurrentie aan kan gaan met de iPhone 3G (die zoals je mogelijk weet exclusief aangeboden wordt door T-Mobile).  Uitlevering HTC Magic door Vodafone komt nog niet op gang Ondanks dat de verkoop van de HTC Magic vandaag officieel gestart is komt de uitlevering nog niet op gang. Personen die zich tijdig hadden 'voorgeregistreerd' ontvingen vandaag de boodschap dat de levering in verband met 'onvoorziene omstandigheden' is uitgesteld. Wanneer de levering precies start is nog onduidelijk.
Placeholder

T-Mobile G1 vandaag gelanceerd

1 min
Nieuws
Zoals we reeds eerder aankondigden is vandaag de T-Mobile G1 telefoon gelanceerd. Het betreft een product uit een samenwerking van T-Mobile, Google en HTC. De T-Mobile G1 foto's lekte al eerder uit. Vanmiddag om 16.30u heeft de officiele persrelease plaatsgevonden. Het toestel dient de concurrentie aan te gaan met onder andere de Apple iPhone.
Placeholder

Eerste foto’s HTC Dream, G1, Google GPhone?

1 min
Nieuws
Vanmiddag presenteert T-Mobile USA in samenwerking met HTC en Google de eerste mobiele telefoon op basis van het veelbesproken Android platform. T-Mobile noemt de telefoon de G1, een Amerikaanse blogger heeft naar eigen zegge de eerste foto’s hiervan in handen.
Placeholder

iPhone in top 3 mobiel internetverkeer

1 min
Nieuws
Volgens een onderzoek van Multiscope wordt er wekelijks door circa 850.000 Nederlanders gesurft op het mobiele internet. De voorhoede hiervan, met een aandeel van 19%, bezoekt het mobiele internet dagelijks. De Apple iPhone behoort tot de top 3 van meest gebruikte telefoons met mobiel internet. Het multiscope onderzoek toont aan dat van de mobiele voorhoede circa 11% een Apple iPhone gebruikt.
Placeholder

T-Mobile lanceert Android telefoon op 23 september

1 min
Nieuws
T-Mobile presenteert op 23 september aanstaande het eerste mobiele toestel op basis van het ‘Android’ opensource besturingssysteem van Google. Tijdens de aangekondigde persbijeenkomst wordt de ‘Android’ telefoon, naar verwachting gebaseerd op de HTC Dream, voor het eerst aan de wereld getoond.

Download onze app

Download onze app