Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

HTC

iPhone 4 wint prijs voor beste smartphone

iPhone 4 wint prijs voor beste smartphone

Nieuws Tijdens de GSMA Global Mobile Awards 2011 in Barcelona is de iPhone 4 gisteren gekozen als beste toestel van het jaar. Naast de iPhone 4 waren ook de HTC Desire,  LG Optimus 7, Blackberry Torch 9800 en Samsung Galaxy S genomineerd.
HTC wilt verkoopverbod op iPhone, iPad en iPod.

HTC wilt verkoopverbod op iPhone, iPad en iPod.

Nieuws Dat smartphones geweldige apparaten zijn met allerlei leuke snufjes is voor vrijwel iedereen duidelijk. Elk bedrijf patenteert een unieke functie meteen, met als gevolg dat de wereld van smartphones uit…
HTC Magic – vanaf vandaag te koop bij Vodafone

HTC Magic – vanaf vandaag te koop bij Vodafone

Nieuws Vodafone is vandaag gestart met de verkoop van de HTC Magic, het tweede toestel in Nederland op het Android platform. De HTC Magic is exclusief verkrijgbaar bij Vodafone.  De provider hoopt hiermee een wapen in handen te hebben die de concurrentie aan kan gaan met de iPhone 3G (die zoals je mogelijk weet exclusief aangeboden wordt door T-Mobile).  Uitlevering HTC Magic door Vodafone komt nog niet op gang Ondanks dat de verkoop van de HTC Magic vandaag officieel gestart is komt de uitlevering nog niet op gang. Personen die zich tijdig hadden 'voorgeregistreerd' ontvingen vandaag de boodschap dat de levering in verband met 'onvoorziene omstandigheden' is uitgesteld. Wanneer de levering precies start is nog onduidelijk.
T-Mobile G1 vandaag gelanceerd

T-Mobile G1 vandaag gelanceerd

Nieuws Zoals we reeds eerder aankondigden is vandaag de T-Mobile G1 telefoon gelanceerd. Het betreft een product uit een samenwerking van T-Mobile, Google en HTC. De T-Mobile G1 foto's lekte al eerder uit. Vanmiddag om 16.30u heeft de officiele persrelease plaatsgevonden. Het toestel dient de concurrentie aan te gaan met onder andere de Apple iPhone.
Eerste foto’s HTC Dream, G1, Google GPhone?

Eerste foto’s HTC Dream, G1, Google GPhone?

Nieuws Vanmiddag presenteert T-Mobile USA in samenwerking met HTC en Google de eerste mobiele telefoon op basis van het veelbesproken Android platform. T-Mobile noemt de telefoon de G1, een Amerikaanse blogger heeft naar eigen zegge de eerste foto’s hiervan in handen.
iPhone in top 3 mobiel internetverkeer

iPhone in top 3 mobiel internetverkeer

Nieuws Volgens een onderzoek van Multiscope wordt er wekelijks door circa 850.000 Nederlanders gesurft op het mobiele internet. De voorhoede hiervan, met een aandeel van 19%, bezoekt het mobiele internet dagelijks. De Apple iPhone behoort tot de top 3 van meest gebruikte telefoons met mobiel internet. Het multiscope onderzoek toont aan dat van de mobiele voorhoede circa 11% een Apple iPhone gebruikt.
T-Mobile lanceert Android telefoon op 23 september

T-Mobile lanceert Android telefoon op 23 september

Nieuws T-Mobile presenteert op 23 september aanstaande het eerste mobiele toestel op basis van het ‘Android’ opensource besturingssysteem van Google. Tijdens de aangekondigde persbijeenkomst wordt de ‘Android’ telefoon, naar verwachting gebaseerd op de HTC Dream, voor het eerst aan de wereld getoond.

Download onze app

Download onze app