Hotspot

Aankondiging: T-Mobile Hotspot Login

Aankondiging: T-Mobile Hotspot Login

Nieuws Veel mensen met een iPhone hebben een abonnement bij T-Mobile. Bij deze abonnementen is vaak ook een onbeperkte toegang tot hotspots inbegrepen. Hier wordt echter niet veel gebruik van gemaakt, omdat het aanvragen van wachtwoorden nogal wat werk is. T-Mobile heeft dit ook ingezien, en heeft er daarom een applicatie voor laten ontwikkelen.
MyWi OnDemand

MyWi OnDemand

Nieuws MyWi is een tweak waarmee je van je iPhone een WiFi-hotspot kan maken. De tweak is al enige tijd erg populair door de gebruiksvriendelijkheid van de software. De ontwikkelaars hebben nu een nieuwe functie aangekondigd: MyWi OnDemand. Met deze nieuwe functie kan je je iPad permanent koppelen aan je iPhone met mobiel internet.
Internet op je iPhone in het buitenland

Internet op je iPhone in het buitenland

Tips De vakantie staat voor velen weer voor de deur. Vaak gaat men in deze tijden richting het buitenland. Na afloop van de reis schrikken veel mensen van de telefoonrekening, want bellen, smsen en internetten kost in het buitenland meer geld. Deze kosten komen bovenop de kosten van je abonnement.
‘Sprint’ brengt het 4G-signaal naar de iPhone

‘Sprint’ brengt het 4G-signaal naar de iPhone

Nieuws In Amerika heeft het bedrijf Sprint een apparaatje op de markt gebracht waarmee je 4G-signaal kan ontvangen op de iPhone. Dit stelt je in staat om 'tot tien keer sneller' te internetten. Het bedrijf heeft inmiddels de eerste commercial van het apparaatje op youtube gezet. In de video is goed te zien hoe gemakkelijk het apparaatje werkt.
Jailbreak: MyWi maakt een hotspot van je iPhone

Jailbreak: MyWi maakt een hotspot van je iPhone

Apps Sinds de update naar firmware 3.1.2 kunnen veel iPhone-gebruikers tethering niet meer activeren. Dit komt doordat Apple de lek die dit mogelijk maakte gedicht heeft. Vanaf dit moment is dus iedereen die wil tetheren weer aangewezen op de modem applicaties uit Cydia. Een goede applicatie om je mobiele internet te delen is MyWi. Deze applicatie maakt van je iPhone een hotspot.

Download onze app

Download onze app