Hollandsnieuwe: het complete overzicht

Rutger Otto
2 min leestijd
Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is één van de virtuele mobiele aanbieders die onder de vlag van Vodafone opereert. De provider is sinds begin 2011 actief in Nederland. Met Hollandsnieuwe heb je volledige controle over je belkosten. De aanbieder richt zich met name op goedkope aanbiedingen op de sim only-markt, al zijn consumenten en ondernemers er ook aan het juiste adres voor abonnementen. Hollandsnieuwe biedt doorgaans niet de nieuwste modellen aan, maar heeft wel regelmatig scherpe aanbiedingen met iets oudere smartphones.

→ Bekijk ook het overzicht met de beste Hollandsnieuwe iPhone aanbiedingen en Hollandsnieuwe sim only deals

Lees meer over Hollandsnieuwe

Lees verder na de advertentie.

Hollandsnieuwe kosten: volledige controle

hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe profileert zichzelf als dé aanbieder als het gaat om controle over je mobiele telefoonrekening. Elke maand betaal je vooraf, waardoor je nooit verrast wordt door hoge rekeningen. De provider biedt vier verschillende sim only-abonnementen: met Sim Only 75 en 175 kan je bellen en smsen. Wil je ook internet, dan kies je voor Sim Only 275 en 550. Een abonnement geldt een of twee jaar. Je internet-, sms- en belverbruik put uit dezelfde bundel (1MB internet staat gelijk aan een minuut bellen en een sms). Je kan dus zelf bepalen waar je jouw bundel voor gebruikt.

Hoewel Hollandsnieuwe een dochteronderneming is van Vodafone, maakt de aanbieder nog geen gebruik van het 4G-netwerk. Wel heeft Hollandsnieuwe hetzelfde 3G-dekkingsgebied als Vodafone. Daarmee zit het dus wel goed. Op de uitrol van landelijk 4G-bereik voor Hollandsnieuwe is het dus nog even wachten.

Hollandsnieuwe en de iPhone

Hollandsnieuwe biedt verschillende sim only-abonnementen voor iPhones en je kunt ook kiezen voor een prepaid-pakket. Deze abonnementen en pakketten zijn scherp geprijsd, wel ontbreken de topmodellen van Apple. Kies je voor een prepaid-pakket, dan betaal je tien cent voor het verbruik van 1MB, een sms of een minuut bellen. Sim only-abonnementen starten vanaf vijf euro per maand

Hollandsnieuwe klantenservice

Je kan Hollandsnieuwe bereiken via de uitgebreide vraag- en antwoordsectie op de website. Vind je daar geen antwoord op je vragen, dan kun je de aanbieder bereiken via een contactformulier. Hollandsnieuwe probeert binnen twee werkdagen te reageren.

Voor klanten heeft Hollandsnieuwe ook een gratis app. Daarmee kun je precies zien wat je verbruik is. Daarnaast kun je direct vanuit de app opwaarderen, mocht je meer tegoed nodig hebben. De app draait op iOS 6 of nieuwer en voor installatie is 3,5MB aan vrije opslagruimte nodig. Om in te loggen heb je jouw Hollandsnieuwe account en wachtwoord nodig.

hollandsnieuwe

Vodafone Libertel B.V.

Gratis via App Store
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's