Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Garantie

‘Apple past AppleCare en garantiebeleid komende herfst aan’

‘Apple past AppleCare en garantiebeleid komende herfst aan’

Nieuws Apple gaat zijn garantie- en reparatiebeleid deze herfst aantrekkelijker maken voor klanten en goedkoper voor het bedrijf zelf, zo schrijft AppleInsider. AppleCare zou bijvoorbeeld een abonnementsdienst worden, voor al je Apple-producten.
Jailbreaken iPhone in Amerika gelegaliseerd

Jailbreaken iPhone in Amerika gelegaliseerd

Nieuws De DMCA (Digital Millennium Copyright Act) werd gisteren aan enkele aanpassingen door het Amerikaanse Library of Congress onderworpen. In deze wet wordt nu duidelijk vermeld dat het jailbreaken of rooten van smartphones zoals de iPhone toegestaan is. Dit geldt voor de Amerikaanse markt en voor individuele consumenten uit de VS.
iPhone jailbreaken is risicovol

iPhone jailbreaken is risicovol

Nieuws Ondertussen kent bijna iedereen reeds de mogelijkheden van een iPhone die gejailbreaked is. Zo kan je met een jailbreak toegang krijgen tot apps die door Apple geweigerd zijn voor publiekmaking. Bovendien maakt het je iPhone ook mogelijk om deze te unlocken waardoor je telefoon met elke simkaart hoort te werken. Maar toch zou je eens moeten nadenken over de mogelijke risico's van een jailbreak.

Download onze app

Download onze app